PERUTTU Johanna & Mikko Iivanainen duo

Veli-Matti Hurtig

Koska:
2.4.2020 @ 19.00 – 21.00
2020-04-02T19:00:00+03:00
2020-04-02T21:00:00+03:00
Hinta:
20-25€

TAPAHTUMA PERUTTU

 

 

JOHANNA & MIKKO IIVANAINEN DUO KONSERTOI MAUNULA-TALOSSA

Lempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa, kun kahden huippumuusikon, vokalisti Johanna & kitaristi Mikko Iivanainen duo loihtii lempikappaleistaan vaikuttavan kokonaisuuden. Maunula-talon Metsäpurosalin konsertissa kuullaan Mikon uuden, ”A River Runs Through It” levyn kappaleiden lisäksi myös valikoituja paloja Johanna Iivanaisen omasta tuotannosta.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja-lauluntekijä. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Aktiivisimpia yhteistyökumppaneita ovat olleet Eero Koivistoisen yhtye, Antti Sarpila Swing Band, Trio Ahvenlahti-Koivistoinen-Iivanainen, JimJamMurMur, Johanna ja Mikko Iivanainen Duo, 1N ja Korpi Ensemble. Vuonna 2002 Johanna sai Louis Armstrong -palkinnon ja vuotta myöhemmin Sony Electronics Finland ja Suomen Jazzliitto myönsivät hänelle historian ensimmäisen Sony jazz -palkinnon. Vuonna 2011 julkaistiin soololevy ”Kadotaan Uneen”, jossa kuullaan paljon Johannan omia sävellyksiä. Levyn tuottajana toimi Edu Kettunen ja sen julkaisi Texicalli Records Oy. Vuonna 2012 helmikuussa julkaistiin 1n yhtyeen kokoelma 1998-2012. Johanna on tullut tutuksi myös kultaisella Venlalla palkitun Suomi love Tv-sarjan Lovebändin solistina Osmo Ikosen ohella.

Kitaristi Mikko Iivanainen (s. 1975) on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Dynamiikan soitossaan lahjakkaasti hallitseva Iivanainen on vaikuttanut useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä, kuten Free Control -yhtyeessä, Nordic Trinityssä sekä Loco Motifessa.
Uusi soololevy ’A River Runs Through It’ julkaistaan helmikuussa. Albumi on sanan mukaisesti soolomateriaalia missä Mikko esiintyy yksin ohjelmiston koostuessa hänen omista kappaleistaan. Levyllä kuullaan akustista-, sähkö- ja baritonikitaraa ja osassa sähköisistä kappaleista hän käyttää myös loopperia. Levy on saanut inspiraationsa pohjoisen Oijärven mökkimaisemista, jossa on jokimaisema ja hiljaisuutta sekä metsän eläimiä nähtävillä päivittäin.

Tänä iltana Johanna & Mikko Iivanainen duo Maunula-talon Metsäpurosalissa torstaina 2.4.
klo 19, kahvio avoinna 18-21.
Liput ennakkoon 20 Eur + toim. maksu www.lippu.fi ja ovelta (rajoitettu määrä) 25 eur.
Mediainfo jari.halenius@musicall.fi
www.maunulatalo.fi
Kuva: Ulla Nikula

Kuuntele esim.