Maunula-talon tapahtumakuulumisia

Heidi Aarnio Asukkaat, Maunula, Suunnittelu, Tapahtumat, Uutiset

Maunula-talon kaikille avoin tapahtumahaku on ollut kuukauden toiminnassa. Olemme saaneet tähän mennessä 18 tapahtumaehdotusta alueen asukkailta ja muilta toimijoilta!

 

Maunula-talossa on perustettu erillinen tapahtumaryhmä, joka käsittelee saapuneet ehdotukset. Ryhmä kokoontui ensimmäistä kertaa 16.5. Tapahtumaryhmässä on edustettuna kaikki talon toimijat sekä asukasjäsenet. Kaikki asukkaiden tuottamat ja muiden toimijoiden järjestämät tapahtumat tullaan toteuttamaan. Aikatauluja joidenkin tapahtumien osalta jouduimme hienosäätämään päällekkäisyyksien vuoksi. Kaikkiin tapahtumia taloon ehdottaneisiin tahoihin ollaan yhteydessä tapahtumakohtaisesti.

 

Maunulatalo.fi -sivustolle on avattu myös tapahtumakalenteri. Tapahtumakalenterin kautta näet helposti talon tulevan ohjelman. Ohjelmatietoja päivitetään kalenteriin sitä mukaa, kun tapahtumat varmistuvat.

 

Haluatko osallistua Taiteiden yön tapahtumatarjontaan?

 

Syksy 2017 täyttyy tulevista tapahtumista jo aika suurilta osin. 24.8. Maunula-talossa vietetään Taiteiden yötä! Juhlimme Taiteiden yönä Maunula-talon ympärille avautuvaa puistoa ja odotettu Kino-Maunula aloittaa toimintansa. Lisäksi luvassa on kaikille avoin ja maksuton kukkiva työpaja, jossa ommellaan kukkaneulatyynyjä kankaasta ja säilykepurkeista.

 

Otamme mielellämme vastaan myös asukasehdotuksia Taiteiden yön ohjelmaan. Mikäli sinulla on jokin ohjelmanumero toimita se tapahtumahaun kautta 15.6. mennessä!