Sano sinä – mitä haluat löytää Maunula-talosta?

Maunulatalo Kirjasto, Kulttuuritalo, Nuorisoasiainkeskus, Osallistava budjetointi, Osallistuva budjetointi, Suunnittelu, Työpajat, Työväenopisto, Uutiset, Vaikuttaminen, Verkkokysely

Haluamme haastatella sinua ja huomioida ideasi sinä tuleva Maunula-talon kävijä – minkälaisia sisältöjä talon tulisi tarjota, mitä haluaisit siellä oppia, miten se lisäisi omaa hyvinvointiasi ja kuinka lähtisit sieltä kotiin aina yhtä elämystä rikkaampana? Kerro toiveesi, ajatuksesi ja ideasi meille.

Jotta saamme kuultua mahdollisimman usean asukkaan mielipiteen, teimme helpon haastattelutyökalun, eli verkkokyselyn. Löydät sen tästä linkistä. Verkkokysely käynnistää samalla osallistuvan budjetoinnin projektin, jossa asukkaat ovat ensimmäistä kertaa Helsingissä mukana suunnittelemassa kolmen viraston yhteisiä palveluita.


Paras Maunula-talo syntyy yhdessä
osallistu verkkokyselyyn ja vaikuta

Verkkokyselyssä on eri teemoja. Meitä kiinnostavat näkemyksesi liittyen mm. oppimiseen, kohtaamiseen, yhdessä tekemiseen, työskentelyyn, tapahtumiin ja elämyksiin Maunula-talossa. Voit valita kyselystä itseäsi eniten kiinnostavat aiheet, tai jos energiaa riittää, niin vastaa vaikka kaikkiin. Jos sinulla on mielessäsi jokin avoin kysymys, havainto tai terveinen Maunula-talon suunnittelijoille, niin kerro sekin – olemme pelkkänä korvana. Verkkokyselyistä saaduista ideoista jalostetaan työpajatyöskentelyn avulla yhdessä asukkaiden kanssa toiminta-ehdotuksia Maunula-talon ensimmäiselle toimintakaudelle.

Puhekupla_ilmainen_tila (1)

Mitä on osallistuva budjetointi?

Osallistuvassa budjetoinnissa Maunula-talon tulevasta toiminnasta päätetään asukkaiden kanssa vuoden 2016 aikana. Tavoitteena on jakaa käytettävissä olevat resurssit asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti yhdessä talon toiminnasta vastaavien kirjaston, työväenopiston ja nuorisoasiainkeskuksen kanssa. Ideoita kerätään useassa vaiheessa niin, että mahdollisimman moni talon tuleva käyttäjä voi osallistua suunnitteluprosessiin. Ideoista koostetaan toimintaehdotuksia, joista valitaan avoimella äänestyksellä seuraavan vuoden toimintasuunnitelman runko.

Osallistu verkkokyselyyn tästä linkistä 

 

Puhekupla_unelmia (1)