Miltä Maunula-talo näyttää? Äänestä tunnusta!

Maunulatalo Kulttuuritalo, Maunula, Suunnittelu, Tunnus, Uutiset

Maunula-talolle ollaan valitsemassa tunnusta – anna ääni suosikillesi! Tuleeko sinulle uudesta kulttuuritalosta mieleen oppimisen polut, urbaani yhteisöllisyys, värikäs kulttuuripaletti tai jotain muuta, mitä? Heijasteleeko tunnus kotikulmiesi tunnelmaa ollen lokoisa paikka, joka puhkuu yhteisöllisyyttä vai kuvasteleeko se iloista arjen kuplintaa, mitä Maunula-talossa syntyy joka päivä? Valitse mieleisesi kolmesta etukäteen suunnitellusta tunnusvaihtoehdosta täällä

Äänestys on avoinna 26.2.–15.3.2016. Tunnus valitaan yleisöäänestyksen ja valintaraadin valintojen pohjalta saadulla kokonaispisteytyksellä, jossa raadin valintojen painoarvo on 60% ja yleisöäänestyksen 40%. Kerromme tuloksesta mahdollisimman pian, jo maaliskuun loppupuolella.