Avoimessa foorumissa valittiin uudet jäsenet neuvottelukuntaan ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma vuodelle 2018

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Ehdokkaat, Maunula, Maunula-talo, Neuvottelukunta, Osallistuva budjetointi, Suunnittelu, Uutiset, Vaikuttaminen

Maunula-talon Avoin foorumi kokoontui 5.10. reilun 30:n maunulalaisen voimin. Foorumin avasi Maunula-talon neuvottelukunnan asukasjäsen Tapani Kontiala valottamalla Maunula-talon ensimmäistä toimintavuotta onnistumisineen ja karikkoineen. Vuoteen 2017 kurkistettiin myös Maunula-talon johtotiimin näkökulmasta tapahtumien, lukujen ja Maunula-talon toimintamallin toteutumisen kautta. Todettiin, että paljon on vajaan vuoden aikana tapahtunut, mutta paljon on vielä tehtävää.

Avoimella foorumilla oli kaksi tärkeää tehtävää: valita Maunula-talon neuvottelukuntaan uudet asukasjäsenet ja hyväksyä neuvottelukunnan ehdotus Maunula-talon yhteiseksi toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2018.

Neuvottelukuntaan oli ilmoittautunut kolme ehdokasta etukäteen ja kolme ehdokasta ilmoittautui mukaan tilaisuudessa. Neuvottelukuntaan valittiin varsinaisiksi jäseniksi Tapani Kontiala, Minna Tarkka ja Jegor Siljuk ja varajäseniksi Emilia Palonen, Markéta Pedronová ja Paavo Kaipainen. Onnea valituille!

Toisena tehtävänään Avoin foorumi hyväksyi neuvottelukunnan ehdotuksen yhteiseksi toiminnaksi vuodelle 2018. Ehdotus perustui osallistuvan budjetoinnin kautta saatuihin ideoihin ja äänestyksen tulokseen. Toimintaehdotuksista valittiin toteutettavaksi:

1. Kino-Maunula – olemassa olevan elokuvatoiminnan vahvistaminen. Toiminnassa huomioitava eri-ikäiset maunulalaiset.
2. Maunula-talon koko vuoden festarit, neljä huipputapahtumaa vuodessa. Neljä huipputapahtumaa järjestetään viikonloppuisin ja samalla vahvistetaan toivottua viikonlopputoimintaa.
3. Mummudisko. Toteutetaan olemassa olevan konseptin mukaisesti.
4. Taiteen ja kulttuurin intensiivipajat tukevat myös talon viikonloppukäyttöä.

Toimintasuunnitelman hyväksymisen lisäksi Avoin foorumi antoi tulevalle neuvottelukunnalle tehtäväksi tehdä kannanotto talon resursoinnin ja viikonlopputoiminnan lisäämiseksi.