Tule mukaan tekemään Maunula-talon kokeellisen kulttuurin festareita!

Heidi Aarnio Asukkaat, Kulttuuritalo, Maunula, Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Suunnittelu, Tapahtumat, Uutiset, Vaikuttaminen

— ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT / THE DEADLINE FOR THE PROPOSALS HAS PASSED —

Etsimme luovaa riskinottoa, uusia tapoja tehdä ja nähdä. Onko sinulla jokin esitys tai demo, jonka haluat tuoda mukaan festareille? Maunula-talon tilat taipuvat niin pieniin, kuin suurempiinkin ohjelmanumeroihin.

Maunula-talossa järjestetään vuoden 2018 aikana neljä festivaaliviikonloppua. Ensimmäiset festarit pidetään 16.–18.3. Festivaalien teemana on kokeellisuus. Haluatko pitää hyönteiskahvilaa? Testata talomme äänentoistojärjestelmän kestävyyttä noise-esityksellä? Entäpä osaako juuri koodaamasi tekoälyohjelma lausua runoja? Mikäli sinulla on esitys tai ohjelmanumero, joka tuntuisi sopivan viikonlopun teemaan, kerro siitä meille.

Ehdotukset tulee olla jätettynä 11.2. klo 20 mennessä. Kaikkiin ehdotuksensa jättäneisiin ollaan yhteydessä 17.2. mennessä. Talon tiloihin voit tutustua tarkemmin täällä. Maunula-talo ei maksa esiintyjille palkkioita.

Vuoden 2017 aikana osana Maunula-talon osallistuvan budjetoinnin prosessia maunulalaiset äänestivät ”Maunula-talon koko vuoden festarit. Neljä huipputapahtumaa Maunula-talossa – myös maunulalaisten omat kyvyt esillä!” yhdeksi vuonna 2018 toteutettavista tapahtumaehdotuksista (lue lisää aiheesta täällä). Maaliskuun jälkeen seuraava festivaaliviikonloppu on luvassa kesäkuussa retro-teemalla.

Lisätiedot: 09 310 20395 (arkisin klo 11-16) tai heidi.aarnio(at)hel.fi

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden kanssa.

 

IN ENGLISH:

Join us in organizing our first annual festival celebrating experimental culture!

We’re looking for creative risk-takers, makers, hackers and experimenters to co-produce our first annual festival. Come and claim your space at Maunula House with your demo, mock-up or finished project, the crazier the better!

Maunula House will be hosting four festival weekends during 2018, each under a different theme. The first festival weekend will be held on 16th-18th of March with a theme celebrating experimental culture.

Would you like to run an insect café? Or test the limits of our sound system with an avant-garde noise set? How about showcasing that poem-reciting app you have just coded? If this sparked your interest or if you have something experimental like this already lined up, please don’t hesitate to send us your proposal here!

The deadline for proposals is 11th of February at 20.00. Maunula House staff will be in touch with all the applicants by Friday 17th of February. Please take a moment to familiarize yourself with Maunula House premises here. Bear in mind that Maunula House cannot pay any fees for the selected applicants.

Maunula House operates under participatory budgeting process where ordinary people get to decide how to allocate part of our annual budget. In 2017 as part of this process residents of the Maunula area voted for four annual festival weekends to be organized in Maunula House during the year 2018. The second festival will take place in early June with a retro theme, the third and fourth in the early and late fall respectively.

Questions? Call us at 09 310 20395 (weekdays 11-16) or by email heidi.aarnio(at)hel.fi.

The festival is organized in collaboration with City of Helsinki culture department.