Äänestä ja valitse parhaat ehdotukset osaksi Maunula-talon toimintaa

Ulla Paukku Suunnittelu, Uutiset, Vaikuttaminen, Verkkokysely

Maunulalaiset ovat kevään aikana olleet mukana suunnittelemassa ja vaikuttamassa Maunula-talon toimintaan. Osallistuvan budjetoinnin eri vaiheissa asukkaat ovat voineet antaa panoksensa uuden kulttuuritalon sisältöjen ideointiin monella tavalla. Nyt aukeavassa verkkoäänestyksessä on aika valita parhaat ideat toteutukseen! Verkkoäänestys on avoinna 28.8.2016 asti.

Ideoista toimintaehdotuksiksi

Kevään tiedonkeruuvaiheessa ideoita koottiin verkkokyselyllä sekä jalkautumalla maunulalaisten pariin kaduille ja kohtaamispaikkoihin. Yhteensä 207 asukasta ja 37 päiväkoti-ikäistä antoi ideansa osaksi uuden talon toiminnan suunnittelua. Ideat jalostuivat toimintaehdotuksiksi toukokuussa kahdessa eri työpajassa, joissa työskenneltiin yhdessä noin neljänkymmenen asukkaan kanssa. Nyt aukeavassa viimeisessä vaiheessa toimintaehdotuksista valitaan toteutettavat äänestämällä.

Äänestä suosikki-ideoitasi!

Mikä kymmenestä toiminta-ehdotuksesta on oma suosikkisi? Äänestä ja vaikuta! Ehdotusten kattaus on runsas ja monipuolinen: kaipaako Maunula paikallishenkeä hehkuvia festareita vai kenties pop-up-koulua? Eniten ääniä saaneet ehdotukset toteutetaan Maunula-talossa avajaisvuonna 2017.

Voit äänestää suoraan linkin kautta tai Maunulan kirjastossa, jossa on äänestyspiste 28.8. asti. Äänestäjien kesken arvotaan vapaavalintainen työväenopiston kurssi.

Äänestä tästä