Pitkän uran kirjastossa tehnyt Anne Dikert jäi eläkkeelle

Veli-Matti Hurtig Työntekijät, Uutiset

Annella on pitkä työhistoria Helsingin kaupunginkirjastossa. Urapolku alkoi kirjastoautossa vuonna 1978. Hän on työskennellyt myös mm. informaatikkona Pasilan kirjastossa ja esimiehenä Kalliossa ja Vallilassa. Viimeiset 12 vuotta ovat kuluneet Maunula-Paloheinän kaksoiskirjaston johtajana.

Anne jäi hyvin ansaitulle eläkkeelle 1.9.

Mikä on ollut parasta kirjastotyössä? Asiakkaiden kohtaaminen, kivat työkaverit, mahdollisuus olla mukana edistämässä lukemisen iloa. Nyt viimeisinä vuosina tietysti Maunula-talon suunnittelu ja avaaminen sekä uudenlaisen yhteistyön käynnistäminen talon toimijoiden ja asukkaiden kesken.

Maunula-talon henkilökunta kiittää Annea hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa mukavia eläkepäiviä!