Maunula-talossa on keskiviikkoisin kaikille avoin tietokoneluokka

Veli-Matti Hurtig Työväenopisto, Uutiset

Maunula-talossa on keskiviikkoisin avoin tietokoneluokka klo 16-20. Voit tulla luokkaan työskentelemään opiston tietokoneilla itsenäisesti tai pyytää ohjaajalta apua. Jos tarvitset opastusta, voit varata ajan paikan päältä tai opistosihteeriltä numerosta 09 310 88516.
Oppimiskeskus on auki aikavälillä 5.9.-28.11.2018, jolloin opastaja pyrkii auttamaan tietokoneongelmien kanssa. Aloittelijat ja seniorit saavat opastusta tietokoneen käytön perusteissa. Ohjaaja puhuu myös englantia. Viidessä oppimiskeskuksen koneessa on monipuolinen ohjelmistovalikoima kuten Adobe CC Pro 2018 -mediaohjelmat sisältäen muun muassa Photoshopin, InDesignin, Illustratorin ja Premiere Pron. Tilassa on langaton nettiyhteys ja voit tuoda mukanasi myös oman kannettavan tietokoneesi.
Vapaa pääsy.