Vuoden viimeiset festivaalit järjestettiin kekriteemalla

Veli-Matti Hurtig Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Tapahtumat, Uutiset

Pyhäinpäivänä Maunula-talossa vietettiin lasten kekrijuhlaa. Vuoden viimeisissä festivaaleissa oli ohjelmaa ja toimintaa etenkin nuorille ja lapsiperheille. Maunulakekrissä esiintyivät muun muassa Kekri Kaisa, Mimi ja Kuku sekä Roskis Nalle. Perheen pienimmät pääsivät myös osallistumaan työpajoihin, joissa askarreltiin kekrihimmeleitä ja rakennettiin kauhea kummitussokkelo. Helsingin Rudolf Steiner koulun 7C-luokan pyörittämästä Kauhukahviosta sai pelottavan hyviä herkkuja.

Maunulakekri oli vuoden viimeinen neljästä festivaalista. Tapahtumat järjestettiin osallistuvan yhteissuunnittelun periaatteella, jossa paikalliset asukkaat ovat itse olleet mukana vaikuttamassa Maunula-talossa järjestettäviin tapahtumiin. Festivaalien sarja äänestettiin tämän vuoden aikana järjestettävien tapahtumien joukkoon.

Muut vuoden aikana asukkaiden kanssa yhteisvoimin suunnitellut tapahtumat olivat Maunulakoe, Maunularetro, Maunulaetno sekä Mummodisko.

Maunula-talon henkilökunta kiittää kaikkia tapahtumien järjestämisessä ja suunnittelussa mukana olleita asukkaita!

Lue lisää:

Maunulaetno

Maunularetro

Maunulakoe

 

bty