Maunula Elektronik järjestettiin kolmannen kerran

Veli-Matti Hurtig Uutiset

Elektronisen musiikin minifestivaali järjestettiin jälleen Maunula-talossa. Tapahtuma tarjoili pimeässä marraskuussa uutta ja vanhaa, kokeilevaa ja tanssittavaa elektronista musiikkia, ruokaa ja juomaa, videotaidetta ja dokumenttia alkuillasta puoleenyöhön. Illan aikana esiintyi myös RECOVER LABORATORY, joka toi Maunula-taloon kummallisen, kauniin, hurmaavan ja monitaiteisen tapauksen.

Musiikista kahdella lavalla vastasivat KEUHKOT, TAPA PAHA TAPA, MATRIX MIND, CASIO G URL, SASHA & MIA, ANNIINA AUF, VERDE, KEISKA, SAMULI KEMPPI, TSRS, VJ FELIPE GASNIER. Illan aikana kasvisruokaherkkuja tarjoili OmNam.

Maunula-talo kiittää kaikkia artisteja, järjestäjiä ja tapahtumaan osallistuneita huikeasta klubi-illasta. Vuoden viimeinen Pohjoinen klubi Maunula Punk X-plosion järjestetään 7. joulukuuta. Lue lisää tapahtumasta.