Metsäpurosalissa hiljennyttiin, hengitettiin ja nautittiin yhdessäolosta

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Tapahtumat

Hiljennä!! –hyvinvointilauantaita vietettiin Maunula-talolla 8. helmikuuta. Tapahtuma oli jatkoa viime syksyn hyvinvointitapahtumalle.

Päivä täytti Metsäpurosalin hyvinvoinnista kiinnostuneista maunulalaisista. Vesipullot ja joogamatot löysivät paikkansa salista, kun runsaslukuinen joukko asettui paikoillensa. 

Päivä alkoi akupainannalla, jonka jälkeen siirryttiin hengitysharjoituksiin. Lopuksi tehtiin vielä mielikuvaharjoituksia ja loppurentoutus. Lempeiden harjoituksien lisäksi päivässä tarjottiin lämmintä ruokaa ja live-musiikkia.

Tapahtuma toteutettiin Maunula-talon osallistuvan yhteissuunnittelun periaatteella, jossa asukkaat ovat itse saaneet olla mukana ideoimassa ja päättämässä talon tapahtumista. Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille aktiivisille asukkaille!