Maunula-talo

Maunula-talo avasi ovensa 22.12.2016 Maunulapuiston laidassa. Tervetuloa vierailemaan uuteen kulttuuritaloon, jossa toimivat kirjasto, nuorisotalo ja työväenopisto. Maunula-talo tarjoaa monenlaisia syitä tulla käymään ja nauttimaan talon tunnelmasta. Täällä jokainen voi toteuttaa itseään, kokeilla uusia juttuja sekä kohdata ja oppia vertaisiltaan.

Maunula-talo tukee asukkaiden toiveita viihtyisästä kohtaamispaikasta, joka on samaan aikaan kulttuuritila, elämystila, oleskelutila, työskentelytila, kahvilatila ja oppimisen tila. Talo ja sen toimintamalli edistävät alueen yhteisöllisyyttä, kotoutumista ja kansalaisaktiivisuutta. Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisoasiankeskuksen ja työväenopiston toiminnot lomittuvat kaikilla tasoilla muodostaen yhtenäisen palvelukokonaisuuden. Talon huoneistoala on noin 2200 htm2 ja sen suunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto k2s.

Suunnittelemme talon toimintaa yhdessä asukkaiden kanssa. Ideoita kerätään ja jalostetaan toimintaehdotuksiksi vuosittain osallistuvassa budjetoinnissa, jossa asukkaat ovat ensimmäistä kertaa Helsingissä mukana suunnittelemassa kolmen viraston yhteistä palvelutarjontaa.

Maunula-talo
Metsäpurontie 4
00630 Helsinki