Järjestä tapahtumia ja varaa tiloja Maunula-talossa

Järjestä tapahtuma Maunula-talossa

Maunula-talo on kaikkien kaupunkilaisten kohtaamispaikka, jossa eri ikäryhmät kohtaavat. Toiminnan keskeisiä tavoitteita ovat ketteryys, hallintokuntien rajat ylittävä palvelutuotanto ja asukkaiden osallistuminen niin suunnitteluun kuin sisällön tuottamiseen.

Jos sinulla tai edustamallasi ryhmällä on ohjelmanumero, jonka uskot sopivan Maunula-taloon, kerro siitä meille. Huomaathan, että etsimme ideoita toteuttajineen – siksi toivomme, että vastaat hakuun mahdollisimman kattavasti.

Maunula-talo ei maksa palkkioita tapahtumajärjestäjille.

Kaikki ehdotukset huomioidaan. Maunula-talon tapahtumaryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja käsittelee saapuneet ehdotukset.

Tee tapahtumaehdotus

Varaa tila Maunula-talosta omaan käyttöösi

Maunula-talosta löytyy tiloja monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Maunula-talon tilat esittelyineen löytyvät Helsingin kaupungin Varaamosta, josta voit myös tehdä tilavarauksen.

Varaa tiloja

Metsäpurosali

Monipuolinen ja korkealaatuisella esitystekniikalla varustettu Metsäpurosali soveltuu hyvin esimerkiksi konsertteihin, teatteri- ja tanssiesityksiin, elokuvanäytöksiin sekä luento- , seminaari- ja kokouskäyttöön. Salin nousevalle (3,5m x 8,35m) näyttämölle on helposti toteutettavissa erittäin monipuolisia esitysratkaisuja. Salin kapasiteetti 200 ihmistä. Irtotuolipaikkoja on järjestettävissä 180 kpl.

Metsäpurosali ei ole varattavissa Varaamon kautta. Jos olet kiinnostunut varaamaan salin, täytä tapahtumaehdotuslomakkeemme tai soita 09 310 20395 (arkisin klo 9-16).

Metsäpurosalin tekniikka ja pohjapiirros: Lataa PDF-muodossa.

 

Näyttelytilat

Maunula-talon näyttelytilat sijaitsevat talon toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Ripustettaville teoksille osoitetut seinätilat on varustettu STAS-ripustuskiskoilla. 

Näyttelytilat ovat maksuttomia ja niihin on käynnissä avoin haku. Jätä näyttelyhakemus täyttämällä tapahtumaehdotuslomakkeemme.

Maunula-talon näyttelytilojen mitoitus:

Betoniseinä 1 (2.krs): korkeus 318cm, leveys 486cm

Betoniseinä 2 (2.krs): korkeus vasen reuna 318cm, oikea reuna 287cm (lattiataso osittain kalteva), leveys 578cm

Valkoinen seinä (3.krs): korkeus 236cm, leveys 657cm