Nalle, kenguru-pehmolelu ja kissa-pehmolelu.

Elokuun eläinkaruselli

Virpi Vedenkannas

Koska:
14.8.2021 @ 10.30 – 14.00
2021-08-14T10:30:00+03:00
2021-08-14T14:00:00+03:00
Eläinkaruselli on veikeä koko perheen tapahtuma Maunula-talon aukiolla. Päivän teemana on eläimet, jotka innoittavat lapsia luovaan musisointiin, leikkiin ja liikkeeseen. Päivä tarjoaa 0–7-vuotiaille monipuolista ohjelmaa: muskarin, liikuntatuokioita, askartelua ja mielikuvitusmatkan maailman ympäri kengurun kanssa.
Esityksiin ja liikuntapiiriin mahtuu 50 hlö kerrallaan. Ilmoita perheesi mukaan ennakkoon täällä. Saat vahvistuksen sähköpostitse.

OHJELMA 

klo 10.30 Nuutti-nallen synttäripäivä – muskari 0–7-vuotiaille. Kesto 45 min
klo 11.30 Kuntokertun liikuntapiiri – 2–7-vuotiaille ja heidän perheilleen. Kesto 15 min 
klo 12.30 Kengurun matkassa – lasten runo- ja musiikkiesitys 4–7-vuotiaille. Kesto 45 min. 
klo 13.30 Kuntokertun liikuntapiiri – 2–7-vuotiaille ja heidän perheilleen. Kesto 15 min 

Koko ajan avoinna
klo 11–14 Perheiden omatoimiset liikuntapisteet, Kuntokerttu
klo 11–14 Maukuva masiina –työpaja, Hupsansaa ry   

Nuutti-nallen synttäripäivää vietetään ulkomuskarin merkeissä Maunula-talon pihalla. Tervetuloa laulamaan, leikkimään, loruttelemaan, liikkumaan ja soittamaan ainakin kehosoittimia koko perheen voimin! Muskariopena Tuuli Paasolainen ja pianistina Sergei Sokolov. Nuutti-nallen synttäripäivän muskari on suunnattu 0–7-vuotiaille, mutta kaikki ovat lämpimästi tervetulleita vauvasta vaariin ja mummoon!  

Kengurun matkassa tarjoilee mukaansatempaavan runo- ja musiikkiesityksen 4–7-vuotiaille lapsille. Kengurunpoikanen on juuri ottanut ensimmäiset loikkansa, ja yllättää kaikki: se suorastaan lentää! Kengurusta tulee hetkessä kuuluisuus. Sille järjestetään juhlat ja sitä kierrätetään näyttelyissä ja televisiossa. Kenguru on kuitenkin utelias näkemään muitakin maanosia, ja niinpä se ponkaisee maailmanympärimatkalle. 

Runotarina kerrotaan vuoroin puhuen, vuoroin laulaen. Matkaan mahtuu kaikenlaista: ihmetystä, iloa ja surua, vauhtia, vaaroja ja koti-ikävääkin. Sävellyksissä on kaikuja eri maiden perinnemusiikeista. Esitys perustuu A-M Kaskisen kirjoittamaan ja Anne Peltolan kuvittamaan runokuvakirjaan ”Kengurun matkassa maailman ympäri”

Runot: Anna-Mari Kaskinen 
Sävellykset ja esitys: Lauri Seutu 

Kuntokertun liikuntapiiri on leppäkertun ohjaama liikuntatuokio, jossa lapset liikkuvat musiikin tahtiin oman aikuisen kanssa. Tarjolla on Kuntokansan Olympialaiset sekä lasten itsensä opettamia liikesarjoja. Onko siivoaminen liikkumista? Entä pukeminen? Tanssitaan yhdessä Rättirumba ja Siivousrock.  

Tarjolla on myös omatoimisia, hyvän mielen perheliikuntapisteitä, jotka ovat avoinna klo 11–14. 

Maukuva masiina -työpaja tarjoilee varsinaiset kissan päivät! Työpajassa tehtaillaan pehmoiset kissan hännät ja taiteillaan häntään vauhdikkaat viirut, vallattomat värit ja pörröiset hännänpäät. Hännän lisäksi saattaa kissoille ilmestyä myös veikeät viikset. Askartelun jälkeen sukelletaan leppoisaan taidejoogatuokioon hauskojen eläinasentojen ja leikin kautta. Varoitus! Maukuva masiina saattaa muuntaa sinut kissaksi, miau!  Työpajan toteuttaa Hupsansaa ry.

 

Maunula-talon aulassa kahvilaa pitää m-cult-yhdistys. Metsäpurosalissa pääset tutustumaan Mediakulttuuriyhdistys m-cultin Keskuspuistoarkistot-näyttelyyn.

Koronaturvallisuus:
– Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla tai lapsellasi on oireita, peruutathan varauksesi ilmoittamalla tuottaja Maria Junnolle: 040 5086022, maria.junno@hel.fi
– Huolehdithan käsi- ja yskimishygieniasta.
– Käytä maskia. Yli 12-vuotiaille suositellaan vahvasti maskin käyttöä myös ulkotilassa.
– Pidä huolta turvaväleistä
Kiitos huomaavaisuudestasi! Maunula-talossa nähdään!

 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä