Muumit luontoretkellä

Syksyinen perheretki Maunulanpurolle

Maria Junno

Koska:
19.9.2020 @ 10.00 – 12.00
2020-09-19T10:00:00+03:00
2020-09-19T12:00:00+03:00

Teemme syksyisen koko perheen retken Maunulanpurolle. Matkalla seuranamme on Muumilaakson asukkaita, jotka johdattelevat meitä ihmettelemään syksyistä luontoa ja oppimaan yhdessä helppoja retkeilytaitoja.

Retki alkaa Maunula-talolta, josta suuntaamme Maunulanpuiston ja Sorsapuiston kautta Maunulanpurolle. Kävelymatka on edestakaisin yhteensä n. 2,5 km ja aikaa koko retkeen varataan 1,5–2 tuntia. Retkelle ovat tervetulleita 5–10-vuotiaat lapset oman aikuisen kanssa, pienemmät sisarukset voivat tulla mukaan myös rattaissa.

Määränpäässä Maunulanpurolla lasten on mahdollista osallistua Maunulan kirjaston järjestämään sadutukseenSadutus antaa lapselle suunvuoron, sana on vapaa. Saduttaja kirjaa kertomuksen sanatarkasti niin kuin kertoja sen kertoo. Kertoja saa tämän jälkeen kuunnella sadun ääneen luettuna. Hän voi myös muuttaa tai korjata satua tässä vaiheessa. Sadutuksessa voi olla kuulijoita, jos tämä sopii kertojalle. Mahdolliset kuulijat eivät saa keskeyttää kertojaa eivätkä osallistua kerrontaan millään tavoin. Valmiin sadun voi antaa muiden luettavaksi, jos kertoja antaa siihen luvan. 

Mukaan tarvitset säänkestävän ulkoiluvaatetuksen, omat eväät, istuinalustan tauolle ja iloista retkimieltä!

Retken oppaina toimivat Helsingin Ladun retkiohjaajat. Lisätietoja tarvittaessa Helsingin Ladun toimistolta p. 0400 926 964.

Ilmoittaudu ennakkoon
Retkelle mahtuu maksimissaan 30 henkeä. Ilmoitathan perheesi mukaan hyvissä ajoin lähettämällä tiedot osallistujien lukumäärästä Virpi Vedenkannakselle, virpi.vedenkannas[ät]hel.fi

Kokoontuminen Maunula-talon aulassa.

Huom. Jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on retkipäivän aamuna sairauden oireita, ettehän saavu paikalle. Ilmoittautumisenne peruuntuu silloin automaattisesti.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä