Taideneuvola: Solmunen ja karvakieli

Virpi Vedenkannas

Koska:
11.10.2021 @ 10.00 – 11.30
2021-10-11T10:00:00+03:00
2021-10-11T11:30:00+03:00

På svenska nedan | In English below

Sieniä! Sienestysaika ei ole vielä ohi. Taideneuvolassa tutustumme eriskummallisin sieniin ja ideoimme  omia, muille vielä täysin tuntemattomia sienilajeja. Helpon digitaalisen animaatio-ohjelman avulla maalaamme Metsäpurosaliin  sähköisen sienimetsän.

Sienestämässä kanssanne kuvataiteilija Elina Rantasuo.

Ryhmäkoko: 6 vanhempi-lapsi paria (yht. 12 hlö)
Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia Maunula-talon tuottaja Elina Tervoselle, elina.tervonen(at)hel.fi

Paikka: Metsäpurosali


Taideneuvola innostaa ja opastaa helsinkiläisiä vanhempia ja lapsia tekemään ja kokemaan taidetta yhdessä. Neuvola antaa ideoita myös taiteen kohtaamiseen kotona arjen keskellä. Taideneuvolan opetukseen voi osallistua silloin kun se itselle sopii, kaikilla kerroilla tai vain jollain.

Taideneuvola on Annantalolla kehitetty ja vuodesta 2010 asti toiminut lapsiperheiden taidekasvatuskonsepti. Kohderyhmänä ovat lapsi ja aikuinen yhdessä. Lapsen ikäsuositus on 3–5 vuotta.

Myös perheen pienemmät lapset, vauvat ja taaperot, voivat olla mukana kokemassa taideneuvolan tunnelmaa. Toiminta on maksutonta. Opettajina toimivat Annantalon taidekasvattajat.


SVE:

Konstrådgivningen

Vi tar oss an svamparnas hemlighetsfulla värld genom att skapa våra egna, ännu helt okända svamparter och filma en liten animationsfilm om dem.

Konstrådgivningen handleder och uppmuntrar vuxna och barn (3–6 år) att skapa och uppleva konst tillsammans. Verksamheten ger också information och idéer on hur man kan ordna utrymme och tid i hemmet för möten med konsten.

Man kan delta i Konstrådgivningsbyråns undervisning när det passar en själv, varje gång eller bara då och då.

Åldersrekommendation: 3-5 år
Arbetsspråk: finska
Obligatorisk förhandsregistrering: elina.tervonen(at)hel.fi


EN:

The Art Clinic

We will examine the mysterious world of mushrooms by shaping our very own mushroom species, unknown to anyone else, and by filming a short animation with them.

The Art Clinic (for 3 to 6 year-olds accompanied by an adult) guides and inspires adults and children to make and experience art together. Activities also provide information and ideas on how to find time and space in everyday life at home, for encounters with art. You can take part in the teaching at Art Clinic when you wish: you can take all the classes or just some of them.

Age recommendation: 3-5 year old children
Language: Finnish
Mandatory advance registeration: elina.tervonen(at)hel.fi

Jaa Facebookissa tai Twitterissä