Taiteiden yö Maunula-talossa

Veli-Matti Hurtig

Koska:
15.8.2019 @ 18.00 – 22.00
2019-08-15T18:00:00+03:00
2019-08-15T22:00:00+03:00
Hinta:
Maksuton

Klo 18-19 Tangoyhtye Utopia –  Tangoja meiltä ja muualta

Tangoyhtye Utopia soittaa suomalaisia ja argentiinalaisia tangoja eri vuosikymmeniltä. Tilaisuudessa kuullaan niin Toivo Kärkeä ja Olavi Virtaa kuin argentiinalaisia mestareita Astor Piazzollaa ja Carlos Gardelia.

 

klo 18.00–20.00 Merkityksiä

Jätä oma jälkesi Maunula-taloon. Ompe­le ja kirjo oma merkkisi yhteiseen huo­paan. Lapset voivat kokeilla neulahuovu­tusta.

Ohjaamassa: Inga Pihlhjerta, Virpi Vesanen-Laukkanen

 

klo 19.00 Tambor Vivo ry – esittää samba de rodaa ja capoeiraa

Maunulatalon taiteiden yössä Kulttuuriyhdistys Tambor Vivo ry esittelee yleisölle brasilialaista capoeira angolaa ja samba de roda tanssia. Capoeira angola on rikas afrobrasilialaisen kulttuurin ilmaisumuoto. Se on taistelulaji, joka muistuttaa tanssia. Capoeira angola peliä rytmittävät perinteiset instrumentit ja monista elämän ulottuvuuksista sekä erityisesti orjien elämästä kertovat laulut.

Samba de roda puolestaan on samban perinteisin muoto, jota harjoitetaan soittajien, laulajien ja tanssijoiden muodostamassa piirissä. Samba de rodassa ei ole mitään koreografiaa vaan tanssi perustuu improvisaatioon, se on leikittelyä ja hauskanpitoa. Myös yleisö pääsee osaksi capoeira ja samba de roda piiriä laulamalla, taputtamalla ja tanssimalla. Yhteisöllisyydestä kumpuava energia ei jätä ketään kylmäksi!

 

klo 20- Get Me – funk, soul, rytmimusiikkia

Modernia discofunkia soittava Get Me on tehnyt kahdeksan vuotta keikkaa ympäri ja tanssittanut yleisöjä groovellaan. Bändi ammentaa soundinsa afroamerikkalaisen rytmimusiikin juurista, positiivisella energialla, tanssittavalla rytmillä ja näyttävällä lavaesiintymisellä. Get Me:stä löytyy tarttuvia kappaleita, suuri kokoonpano puhallinsektioineen ja taustalauluineen sekä rakkaus rytmimusiikkia kohtaan. Heinäkuussa 2018 bändi julkaisi tuoreen albumin ja lisää julkaisuja on luvassa vuodelle 2019.