Aikuisten limudisko Helsinki-päivänä 12.6. Maunula-talossa

Veli-Matti Hurtig Kaupunginmuseo, Kirjasto, Maunula, Nuorisoasiainkeskus, Tapahtumat, Työväenopisto, Uutiset

Maanantaina 12.6. Maunula-talossa juhlitaan Helsinki-päivän merkeissä!

 

Illan avaa Mikko Mattlar klo 18 Metsäpurosalissa. Mattlar kertoo Helsingin seudun diskojen historiasta 1960-luvulta 1980-luvulle. Esitys käsittelee diskokulttuurin saapumista pääkaupunkiseudulle ja sen vakiintumista 1970-luvun aikana. Luvassa on kiehtovia tarinoita legendaarisimmista diskoista, niin limudiskoista kuin ravintoloistakin.

 

Ilta huipentuu aikuisten limudiskoon. Metsäpurosalissa tanssitaan klo 19.30-22.00 diskomusiikin pyörteissä. Asu kannattaa valita huolella, eikä kimalluksen kanssa kannata säästellä, sillä paras puku palkitaan!

 

Maunula-talossa voi Helsinki-päivänä myös ihastella Helsingin kaupunginmuseon kuva-arkiston aarteita digitaalisina valokuvina. Kuvat ovat nähtävillä kolmannen kerroksen oppimisympäristössä ja nuorisotalon kontaktitilassa. Kuvien kautta näkee välähdyksiä tanssin ja diskon historiasta Helsingissä, sekä otoksia Maunulasta vuosien varrelta.

 

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Helsingin kaupunginmuseon, Maunulan kirjaston, Maunulan nuorisotalon ja Työväenopiston kanssa.

 

Tilaisuus on maksuton.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä