Haetaan elokuvasta ja tanssista kiinnostuneita suunnittelemaan oma elokuvanäytös Loikka-tanssielokuvafestivaalille!

Veli-Matti Hurtig Tapahtumat, Työpajat, Uutiset

Loikka-tanssielokuvafestivaali yhteistyössä Maunulatalon kanssa järjestää Citizen Jury -taidetyöpajan tanssin ja elokuvan vanhoille ystäville ja täysin uusille tutuille. Citizen Jury -ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 7.2.–7.3.2018 katsomaan tanssilyhytelokuvia. Elokuvien joukosta valitaan 10 parasta, jotka esitetään Maunulatalossa yhtenä näytöskokonaisuutena osana Loikka-tanssielokuvafestivaalin oheistapahtumia. Taidetyöpajan ohjauksesta vastaa tanssitaiteilija Kimmo Alakunnas.

Elokuvanäytöksen lisäksi ryhmäläiset pääsevät kokeilemaan tanssielokuvan tekemistä itse valmistelemalla yhdessä ohjaajan kanssa lyhyen esittelyvideon, joka esitetään Citizen Jury 2018 -elokuvanäytöksen yhteydessä.

Hae mukaan yksin, ystävän, tuttavan tai perheenjäsenen kanssa! Ryhmä kootaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Elokuvien katselukerrat keskiviikkoisin 7.2.–7.3.2018 klo 18–19.30 Maunulatalolla.
 
Kiinnostuitko Citizen Jurysta? Käy täyttämässä hakulomake 29.1.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.

http://www.loikka.fi/citizenjury2018.html?lang=fi

Käy myös tutustumassa edellisvuoden Citizen Jury -ryhmään osoitteessa: http://www.loikka.fi/yleisoumltyouml–tyoumlpajat.html

Jaa Facebookissa tai Twitterissä