Tule mukaan tekemään Maunula-talon retrofestivaaleja!

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Kulttuuritalo, Maunula, Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Suunnittelu, Tapahtumat, Uutiset, Vaikuttaminen

Etsimme menneiden vuosikymmenten tyyliä ja nostalgiaa 8.-9. kesäkuuta järjestettäville retrofestivaaleille. Onko sinulla jokin ohjelmanumero, esitys tai näyttely, jonka haluat tuoda mukaan festareille? Maunula-talon tilat taipuvat niin pieniin, kuin suurempiinkin ohjelmanumeroihin.

Järjestämme Maunula-talossa vuoden 2018 aikana neljä festivaaliviikonloppua. Ensimmäiset festarit pidettiin maaliskuussa teemalla kokeellinen kulttuuri. Kesäkuussa on vuorossa vuoden toiset festivaalit retroteemalla.  Mikäli sinulla on esitys tai ohjelmanumero, joka tuntuisi sopivan viikonlopun teemaan, kerro siitä meille.

Ehdotukset tulee olla jätettynä 15.5. klo 20 mennessä. Kaikkiin ehdotuksensa jättäneisiin ollaan yhteydessä 25.5. mennessä. Talon tiloihin voit tutustua tarkemmin täällä. Maunula-talo ei maksa esiintyjille palkkioita.

Vuoden 2017 aikana osana Maunula-talon osallistuvan budjetoinnin prosessia maunulalaiset äänestivät ”Maunula-talon koko vuoden festarit. Neljä huipputapahtumaa Maunula-talossa – myös maunulalaisten omat kyvyt esillä!” yhdeksi vuonna 2018 toteutettavista tapahtumaehdotuksista (lue lisää aiheesta täällä).

Kesäkuun jälkeen seuraava festivaaliviikonloppu on luvassa syyskuussa, jolloin järjestetään Maunulaetno-festivaalit. Festivaalien sarjan päättää marraskuun alussa järjestettävät Maunulakekri-festivaalit.

Voit jättää tapahtumaehdotuksesi tänne.

Lisätiedot: 09 310 20395 (arkisin klo 11-16) tai heidi.aarnio(at)hel.fi

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden kanssa.

 

IN ENGLISH:

Join us in organizing our Retro festival!

We’re looking for nostalgia and style of the past decades. Come and claim your space at Maunula House with your demo, mock-up or finished project! The Retro festival takes place in 8th-9th of June.

Maunula House will be hosting four festival weekends during 2018, each under a different theme. The first festival weekend was held in March with a theme celebrating experimental culture.

The deadline for proposals is 15th of May at 20.00. Maunula House staff will be in touch with all the applicants by Friday 25th of May. Please take a moment to familiarize yourself with Maunula House premises here. Bear in mind that Maunula House cannot pay any fees for the selected applicants.

Maunula House operates under participatory budgeting process where ordinary people get to decide how to allocate part of our annual budget. In 2017 as part of this process residents of the Maunula area voted for four annual festival weekends to be organized in Maunula House during the year 2018. The next festival will take place in September, and the last one in late fall.

Leave your proposal here.

Questions? Call us at 09 310 20395 (weekdays 11-16) or by email heidi.aarnio(at)hel.fi.

The festival is organized in collaboration with City of Helsinki culture department.

 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä