Oletko 17–23-vuotias? Hae mukaan Maunula-talon kahvilatoimintaan!

Jonna Pennanen Kahvilatoiminta, Maunula, Nuoret, Nuorisoasiainkeskus, Suunnittelu, Uutiset, Vaikuttaminen

Maunulalaiset ovat toivoneet jo pitkään kahvilaa alueellensa, ja Maunula-talon valmistuessa toive vihdoin toteutuu. Maunula-taloon perustettava kahvila tulee olemaan tärkeä osa talon ilmettä, ja se tarjoaa hengähdys- ja levähdyspaikan arjen tohinan keskellä. Kahvila tulee palvelemaan koko Maunulaa ja tarjoaa siihen hyvät mahdollisuudet sijaintinsa puolesta.

Kahvilan perustaa ryhmä nuoria, jotka myös hoitavat kahvilan päivittäiset toiminnot. Nuorille annetaan tehtäväksi suunnitella kahvilan konsepti, jotta siitä saadaan nuorten näköinen. Nuoret tutustuvat kahvilatoiminnan vaatimuksiin, ja samalla he saavat alan työkokemusta. Lisäksi nuoret voivat lukea mahdollisia opintoja hyväksi käytännön työssä.

Jos olet 17–23-vuotias, hae mukaan Maunula-talon kahvilatoimintaan! Ensimmäinen haku päättyi, mutta haku muutettiin avoimeksi, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee mukaan toimintaan.

 

Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan kahvilatoimintaa Maunulan alueella. Nuorisoasiainkeskus ja Maunulan nuorisotalo vastaavat kahvilan toiminnasta yhdessä nuorten kanssa.

Nuorten ryhmä kerätään nuorisoasiainkeskuksen ja Stadin ammattiopiston yhteistyönä. Ryhmään haetaan 17–23-vuotiaita työttömiä nuoria, ja työ tapahtuu työkokeiluna. Kokeilu kestää noin 6 kuukautta.

Lisätiedot:
kahvilatoiminnan ohjaaja
Tommi Ripatti
puh. 040 638 6632
tommi.ripatti@hel.fi

Teksti: Aziz Bahlaouane, Maunulan nuorisotalon nuoriso-ohjaaja  
Kuva: Minna Manninen

 

 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä