Maunulan omat tyylit tekeillä ja esillä

Veli-Matti Hurtig Työpajat, Uutiset

Taiteilija Otto Karvosen ja muotoilija Justus Kantakosken Maunulan uudet kuteet -projektissa luodaan Maunulan oma katuvaatemallisto. Vielä ehdit ilmoittautua Työväenopiston kurssille, jossa vaatemallisto syntyy Saunabaarilla kudotuista upeista kankaista ja kierrätystekstiileistä! 9.8. käynnistyvä ateljeetyöskentely huipentuu catwalk-esityksiin Maunula-talossa Taiteiden yönä 23.8.

Asukkaiden omia tyylejä esittelee myös Rogério Nuno Costan ja Jaime Culebron katukuvausprojekti Maunula Looks, joka käynnistyi jo syksystä 2018. Heinä-elokuussa Maunula-talon infonäytöillä nähdään Summer 2018 -kokoelman kesäiset tyyli-ikonit.

Ilmoittaudu kurssille: https://maunulassa.wordpress.com/2018/06/12/maunulan-uudet-kuteet-ilmoittaudu-kurssille/

Projektit tuottaa m-cult ry osana Helsingin malli -taidepilotteja ja kansainvälistä yhteisöllisen taiteen CAPP-verkostoa.  https://maunulassa.wordpress.com

Jaa Facebookissa tai Twitterissä