Tule mukaan suunnittelemaan Maunula-talon toimintaa

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Neuvottelukunta, Osallistuva budjetointi, Työpajat, Uutiset, Vaikuttaminen

Viime keväänä aloitimme ideoiden keräämisen yhdessä asukkaiden kanssa Maunula-talon toiminnaksi vuodelle 2019. Syksyn aikana työstämme ideoista toimintaehdotuksia neuvottelukunnan ja avoimen foorumin käsiteltäviksi. Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa osallistumalla työpajoihin, osallisuusryhmän kokoukseen tai avoimeen foorumiin. Voit myös vaikuttaa äänestämällä mieleistäsi toimintaehdotusta.

Mitä on osallistuva budjetointi?

Maunula-talon toiminnan suunnittelu on perustunut alusta lähtien kaupunkilasten toiveille ja ideoille. Jaamme talon resursseja asukkaiden näkemysten mukaan niin kutsutulla osallistuvan budjetoinnin –mallilla. Tämä tarkoittaa sitä, että vuosittain järjestämme talossa tapahtumia ja toimintaa, jotka ovat kaupunkilaisten itsensä ideoimia, suunnittelemia ja päättämiä. Kaikki vaiheet ideoinnista äänestykseen ovat avoimia talon toiminnasta kiinnostuneille. Asukkaiden toivomuksesta olemme perustaneet muun muassa kahvilan sekä järjestäneet viikonloppuisin festivaaleja.

Lue lisää: http://maunulatalo.fi/?page_id=3417

 

Maunula-talon avoin foorumi la 27.10.

klo 13-14

Syksyn avoimessa foorumissa koostetaan kuluvaa vuotta, äänestetään yhteissuunnittelun toimintaehdotuksista sekä valitaan uudet neuvottelukunnan jäsenet ja asukasedustajat. Asukkaat myös lausuvat julkilausuman.

Voit asettua ehdolle neuvottelukunnan jäseneksi joko etukäteen ilmoittautumalla Emmi Komlosille: emmi.komlosi@hel.fi tai paikan päällä.

klo 14-14.30 tauko

Salissa mahdollisuus katsella Maunula-elokuva.

klo 14.30-16.00

OmaStadi Maunula-peli, jota pelaamalla kerätään ideoita osallistuvan budjetoinnin äänestystä varten. Pelin luotsaajana stadiluotsi Ella Tanskanen.

Lapsille on järjestetty ohjattua puuhailua. Kahvilatoiminnasta vastaa Maunulan ala-asteen 5C-luokka.

Kutsumme avoimeen foorumiin ja OmaStadi Maunula-peliä pelailemaan kaikki alueen asukkaat!

 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä