Haemme esiintyjiä Maunulan kevätmarkkinoille

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Tapahtumat, Uutinen

Maunulan kevätmarkkinat järjestetään 27. huhtikuuta teemalla satua ja sirkusta. Onko sinulla jokin ohjelmanumero, esitys tai näyttely, jonka haluat tuoda mukaan tapahtumaan? Maunula-talon tilat taipuvat niin pieniin, kuin suurempiinkin ohjelmanumeroihin.

Järjestämme Maunula-talossa asukkaiden toiveesta kevätmarkkinat, joiden ohjelmassa on muun muassa sirkusta, musiikkia ja toimintaa lapsille.  Mikäli sinulla on esitys tai ohjelmanumero, joka tuntuisi sopivan viikonlopun teemaan, kerro siitä meille.

Ehdotukset tulee olla jätettynä viimeistään 15.3. mennessä ja kaikkiin ehdotuksensa jättäneisiin ollaan yhteydessä 25.3. mennessä. Talon tiloihin voit tutustua tarkemmin täällä. Maunula-talo ei maksa esiintyjille palkkioita.

Voit myös jättää tapahtumaehdotuksesi Taiteiden yön ohjelmaksi 15. elokuuta, jolloin Maunula-talon tilat ovat käytössäsi. Taiteiden yönä ei ole Maunula-talon puolesta järjestettyä ohjelmaa ja näin ollen esiintyjähaun teemaa ei ole rajattu. Jätäthän ehdotuksesi Taiteiden yöhön viimeistään 30.6.

Avaamme haun myöhemmin syksyllä järjestettäville syysmarkkinoille.

Käy jättämässä tapahtumaehdotuksesi tänne mahdollisimman pian, sillä tapahtumapäivien ohjelmisto täyttyy nopeasti.

Lisätiedot: 040 194 2918 tai arto.sarla(at)hel.fi

Maunulan markkinat on osa osallistuvan yhteissuunnittelun prosessia, jossa kaupunkilaiset ovat olleet mukana vaikuttamassa Maunula-talossa järjestettäviin tapahtumiin. Tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin yleisten kulttuuripalveluiden kanssa.