Månsas Delin uudistus etenee

Veli-Matti Hurtig Kahvilatoiminta, Månsas

Maaliskuussa 2019 kerättiin Maunula-talon käyttäjiltä toiveita ja ideoita Månsas Deli -kahvilan viihtyisyyden lisäämiseksi. Kahvilassa oli palautelaatikko, mihin jätettiin 45 kpl ehdotusta. Lisäksi nuorisotalon nuoret haastattelivat kahvilan asiakkaita ja Facebookin kautta jätettiin useita ideoita.

Palautteissa nousivat vahvasti esiin kahvilan äänimaailmaan ja rajaukseen liittyvät toiveet. Toivottiin lisää väriä, viherkasveja ja pehmeämpiä materiaaleja, kuten tyynyjä ja mattoja lisäämään tilan kodikkuutta. Haluttiin myös isommat kahvilapöydät ja sohva sekä lapsille leikkinurkkaus ja leluja.

Tapahtumatoiveita tuli myös runsaasti, mm. sinkkuillalliset, bingo ja lastenkekkerit. Piha-alueelle ehdotettiin kahvilakojua kesäksi.

Kesä menee suunnitteluun ja kalustekartoitukseen. Loppuvuodesta saamme nauttia uudistuneesta ja viihtyisämmästä Månsas Delista.

Kiitos kaikille ideointiin osallistuneille!

Kuva: Kiitokset Siirille hyvistä ideoista ja mainiosta piirustuksesta.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä