Veli-Matti Hurtig Uutiset

Aika viritellä soittimet, sillä Maunula-talon elokuun kattaus käynnistyy aivan kohta. Nyt onkin oikein mainio hetki suunnitella sitä, minne silloin kannattaa askeleensa suunnata. No, tietysti Maunula-talolle! On nimittäin kaikkea, mistä valita. Talon viereisellä puistoalueella vietetään vilttipiknikkiä Maunulan taivaan alla. Sitten kuunnellaan livenä lounasmusiikkia, ihmetellään musiikkiteatterinkeinoin kielimuureja ja seurataan sirkusryhmän harjoituksia. Taiteiden yönä täällä saa tanssia tangoa, sambaa ja rockenrollia. Ja jos ei tanssi, niin voi vaikka jammailla. Intialaiseen tunnelmaan pääsemme melko pian sen jälkeen. Elokuun loppupuolella juhlitaan sitten taas oikein kunnolla musa- ja makkarameiningillä. 
Kaiken tästä tarkemmin saat tietää katsomalla ohjelmatiedot tältä nettisivulta. Koko kuukauden tapahtumatiedot löydät paperiversiona Maunula-talon kirjastosta ja aulasta. Tervetuloa elokuu! Tervetuloa yleisö!