Jytäjyrsijät oli lasten suosikki Maunulalalauantaissa

Veli-Matti Hurtig Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Uutinen

Lauantaina Maunula-talossa raikasi runous ja rokki. Päivän aikana lapsille järjestettiin muun muassa satuhetkiä sekä hauska Kiviset ja Soraset -kivityöpaja. Jytäjyrsijöiden noustessa lavalle oli meno villiä ja tunnelma katossa.  

Kirjaston lavalla kuultiin paikallisia runoilijoita ja Metsäpurosalissa musiikista vastasi kolme eri kokoonpanoa. Päivän aikana alueen asukkaat saivat myös tietoa Työväenopiston kurssitarjonnasta ja siitä, mitä kaikkea Maunula-talossa voi tehdä ja harrastaa.  

Syksyn edetessä järjestämme Maunula-talossa lisää tapahtumia. Seuraavaksi on vuorossa hyvinvointitapahtuma Leppoisa Maunula – suorittamisvapaa lauantai aikuisille 26.10. sekä klubi-ilta Maunula elektrik 23.11.  

Maunulalalauantai oli osa Maunula-taloon kuuluvaa osallistuvaa yhteissuunnittelua. Tämä tarkoittaa sitä, että  vuosittain järjestämme talossa tapahtumia ja toimintaa, jotka ovat kaupunkilaisten itsensä ideoimia, suunnittelemia ja päättämiä. Kaikki vaiheet ideoinnista äänestykseen ovat avoimia talon toiminnasta kiinnostuneille.

Kiitos kaikille mukana olleille! 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä