Maunula-talon portailla kohdattiin keskustellen

Veli-Matti Hurtig Maunula, Maunula-talo, Osallistuva budjetointi, Vaikuttaminen

Maunula-talolla järjestettiin Maunulan portailla – niminen keskustelutapahtuma, jossa reilut 20 ihmistä kohtasivat toisensa yhteisöllisyyttä luovien aihepiirien äärelle. Kuusi tuntia kestäneen keskustelun teemoja olivat lähidemokratia, asumisen yhteisöllisyys, metsien merkitys, ruokayhteisöt, moninaisuus ja tulevaisuus. Keskustelijat olivat kaupunginosa-aktiiveja, nuoria, vanhempia, vapaaehtoisia ja viran puolesta toimivia ihmisiä. Maunulan portailla oli osa taiteilija Jeanne van Heeswijkin Public Faculty -tapahtumasarjaa, jossa käydään keskusteluja paikallisesti tärkeistä aiheista julkisessa tilanteessa. Portaikot ja rappukäytävät ovat kaupunkien kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset usein vain ohittavat toisensa. Nyt niiden äärelle pysähdyttiin pohtimaan uusia tapoja luoda yhteisöllistä hyvää.

Tapahtuman nauhoitteen voit katsoa täältä:

https://www.youtube.com/watch?v=MCwfsdObzf4

Jaa Facebookissa tai Twitterissä