Maunula-talo etsii kulttuurituottajaa vakituiseen työsuhteeseen

Veli-Matti Hurtig Maunula-talo, Uutinen

Oletko sinä osaava, asiakaspalvelu- ja tuotantohenkinen kulttuurituottaja, jolla on käsitys siitä, miten kulttuuritilaisuuksia, -tapahtumia ja työpajoja viedään ideoista käytäntöön?

Tarjoamme työpaikan kiinnostavassa monitoimitalossa, jossa toimivat Helsingin työväenopisto, kirjasto, nuorisopalvelut ja 1.1.2020 alkaen Kulttuurikeskukset-palvelut. Maunula-talo on kaikenikäisten ja erikielisten asukkaiden kohtaamispaikka. Osallistava ja innostava Maunula-talo tuo ihmisiä yhteen tekemisen ja yhdessäolon kautta. Työväenopisto, kulttuurikeskukset-palvelut, kirjasto ja nuorisopalvelut toimivat yhteistyössä. Maunulan asukkaat ja muut talon käyttäjät osallistuvat toiminnan suunnitteluun ja tapahtumien tuottamiseen.

Kulttuurituottaja vastaa Maunula-talon kulttuuriohjelman tuottamisesta, kokoamisesta ja kehittämisestä. Työtehtäviin kuuluvat ohjelmistosuunnittelu yhteistyössä asukkaiden kanssa, budjetointi sekä viestinnän ja markkinoinnin koordinointi. Kulttuurituottaja valmistelee esiintymis- ja yhteistyösopimukset sekä tarvittaessa toteuttaa ja valvoo tuotannot.

Kulttuurituottaja edistää ja toteuttaa talon palvelujen yhteistä sekä alueellista, verkostopohjaista yhteistyötä. Asiakkaitasi ovat alueen asukkaat ja muut kaupunkilaiset sekä taide- ja kulttuurialan tapahtumanjärjestäjät ja esiintyjät. Työssä onnistuminen edellyttää taidekentän tuntemusta, hyviä työelämä- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, vahvaa asiakaspalveluasennetta ja halua toteuttaa tuotantoja osallistavalla työotteella.

Tehtävän vaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytetään: Hallinto- ja talouskokemusta. Kulttuurialan tuntemus ja kokemus kulttuurituottajan työstä. Edellytämme myös suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi riittävää englannin- ja ruotsin kielen taitoa. Jälkimmäisestä voidaan poikkeuksellisesti sopia toisin, mikäli hakijan äidinkieli on jokin muu kuin suomi, ruotsi tai saame.

Eduksi luetaan: muu kielitaito. Kokemus tuotannoista, joissa on osallistavia elementtejä, viestintäkokemus sekä hyvät taide- ja kulttuurialan verkostot.

Lisätietoja:

Ia Pellinen, Kanneltalon johtaja/Maunula-talon johtoryhmän jäsen 1.1.2020 alkaen p. 040 168 6270 (ke 27.11. klo 11-13, pe 29.11. klo 8.30-10.30).

Hakuilmoitus