Avoimessa foorumissa päätettiin ensi vuoden toiminnasta ja valittiin uudet asukasjäsenet

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Maunula-talo, Neuvottelukunta, Uutinen, Vaikuttaminen

Vuoden toisessa avoimessa foorumissa valittiin uudet asukasjäsenet vuodelle 2020, käytiin läpi kuluva vuosi ja keskusteltiin Maunula-talon toiminnasta ja sen kehittämisestä. Foorumissa hyväksyttiin myös neuvottelukunnan ehdotus ensi vuoden tapahtumista ja toiminnasta. 

Asukasjäseniksi uuteen neuvottelukuntaan valittiin Tuire Häkkinen, Jari Halenius, Essi Helin, Hanna Temmes, Jari Heikkinen, Caisha Abdullahi Yalahow, Idil Fahie ja Riitta Kaukonen. Neuvottelukunnan asukasjäsenet kutsutaan mukaan Maunula-talon työryhmiin, joissa muun muassa suunnitellaan tulevia tapahtumia ja vahvistetaan asukkaiden osallisuutta talon toiminnassa.   

Asukkailta tulleiden ideoiden ja niiden pohjalta järjestetyn äänestyksen jälkeen avoin foorumi hyväksyi järjestettäväksi Maunula-talossa seuraavat tapahtumat: tiedetapahtuma, hyvinvointitapahtuma, opastettu luontoretki, tanssinpäivä, stand up –ilta, pihakirppis ja yönuta. Lisäksi suunnitellaan nuorisotalon tyttöjen huoneen uudistusta ja jatketaan Pohjoisen klubin tukemista.  

Marraskuun loppuun mennessä Maunula-talossa on järjestetty jo yli sata tapahtumaa, joissa kävijöitä on ollut noin 12 000. Maunula-talo kiittää kaikkia aktiivisia asukkaita menneestä vuodesta ja toivottaa tervetulleeksi uudet asukasjäsenet.  

Jaa Facebookissa tai Twitterissä