Maunula-talo avataan

Veli-Matti Hurtig Avajaiset, Kirjasto, Maunula, Nuorisoasiainkeskus, Työväenopisto, Uutiset

Maunula-talo avaa ovensa torstaina 22.12. klo 12.00

Hartaasti odotettu asia toteutuu ensi viikolla. Maunula-talo avaa ovensa torstaina 22.12. klo 12.00! Pääsisäänkäynnin edustalla aulassa on glögi- ja piparitarjoilu klo 12 alkaen. Tarjoilijoina toimivat talon henkilökunta ja neuvottelukunnan asukasedustajat. Glögin lomassa voi nauttia myös musiikkikattauksesta. Aulassa esiintyvät klo 12-13 Satu Luomajoki ja Vesa Lintula ja klo 13 alkaen kirjaston ja Oulunkylän seurakunnan yhteinen lauluryhmä.

Maunula-taloon johtaa kolme eri sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynti sijaitsee Maunulanpuiston laidassa apteekin vieressä. Tämän lisäksi sisään pääsee S-marketin aulan kautta kirjastoon ja Metsäpurontien puolelta nuoristaloon.

Kirjasto on avoinna arkisin ma–to 9–20, pe 9–16 ja la 10–16. Nuorisotalon toiminta jatkuu arkisin klo 21 saakka. Työväenopiston opetus tiloissa käynnistyy tammikuussa.

 

Teksti ja kuva: Heidi Aarnio

 

 

Jaa Facebookissa tai Twitterissä