Maunula-talon uusi tuottaja Maria Junno esittäytyy

Maria Junno Asukkaat, Kulttuuritalo, Maunula, Maunula-talo, Työntekijät, Uutiset

Maunula-talon uusi kulttuurituottaja Maria Junno aloitti työt 1.4. kummallisen hiljaisessa Maunula-talossa. Maria kutsuu asukkaat ja toimijat ideoimaan Maunula-talon tulevaisuutta yhdessä ja kertoo hieman itsestään:

”Olen Maria Junno, Maunula-talon uusi vakituinen kulttuurituottaja. Toivon Maunula-talossa löytäväni työ- ja asukasyhteisön, jonka kanssa pääsen kehittämään ja rakentamaan monipuolista, laadukasta ja rikasta tapahtumatuotantoa alueen ihmisten iloksi.

Tuottajana olen erikoistunut monitaiteisiin ja usein paikkasidonnaisiin produktioihin. Olen myös reilun vuoden ikäisen, iloisen ja tanssivaisen Selma-tytön onnellinen äiti. Vuodesta 2009 alkaen olen työskennellyt esittävän ja visuaalisen taiteen kentällä sekä festivaalituotannoissa paikallisissa ja kansainvälisissä projekteissa. Esitysten ja tapahtumien tuottaminen on yhteistyötä, jossa oma roolini on välittäjänä ja mahdollistajana toimiminen. Koen että kulttuurilaitoksen täytyy olla oikeudenmukainen ja demokraattinen – alueen asukkaiden kanssa työskenteleminen Maunulassa antaa tähän aidon mahdollisuuden. Me yhdessä rakennamme tulevaisuuden Maunula-taloa.

Elämme poikkeustilan keskellä ja nyt jos koskaan taiteella ja kulttuurilla on merkitystä. Keräämme parhaillaan ideoita ja ehdotuksia vuodelle 2021. Jaa meille ideasi ja kerro, mitä haluaisit Maunula-talossa tapahtuvan vuonna 2021. Jatketaan ideoiden kehittämistä ja toteuttamista yhdessä syksyllä 2020.”

Maria Junno, kulttuurituottaja

kuva: Milka Räisänen

Jaa Facebookissa tai Twitterissä