Maunula-talo avautuu asteittain 1.6. alkaen

Maria Junno Kahvilatoiminta, Kirjasto, Kulttuuritalo, Uutiset

Maunula-talon alakerta ja kirjasto ovat auki maanantaista 1.6. alkaen asiakkaille. Maunulan kirjastossa on voinut lainata ja palauttaa kirjoja sekä noutaa varattuja aineistoja 13.5. alkaen. Nyt kaupunkilaiset voivat käyttää taas asiakastietokoneita, tulostaa, kopioida ja skannata ja lukea lehtiä.

Avaamme Maunula kirjaston tilojen lisäksi Metsäpurosalin asiakkaillemme luku- ja oleskelutilaksi. Tällä tavalla pidämme huolta asiakkaidemme ja työntekijöiden turvallisuudesta varmistaessamme, että suositeltu 1–2 metrin turvaväli säilyy.

Asioinnissa suositaan edelleen itsepalvelua ja lainaus- ja palautusautomaattien käyttöä. Asiakkaille annetaan mahdollisuus desinfioida tietokoneiden näppäimistöt ennen käyttöä.

Kirjasto on auki kesäkaudella:
1.6.-9.8. ma-to 9-20, pe 9-16, la 10-16.

Huomioitavaa:

  • Työväenopisto ja koko 3 krs. on suljettu asiakkailta.
  • Kirjastosta ei ole läpikulkua S-Markettiin.
  • Varaamo-palvelu ei ole toistaiseksi vielä auki. 

Månsas Deli avataan tiistaina 2.6.

Kahvila on auki kesäkaudella:
ma-to klo 10-17 ja perjantaisin klo 10-16.
Månsas Delin keittolounas tarjoillaan klo 11-13.

Kahvilan sisätiloissa on asiakaspaikkoja noin puolet normaalista. Lisäksi laitamme muutamia asiakaspaikkoja ulos Maunula-talon edustalle. Månsas Delin valikoimiin kuuluu mm. kahvi, tee, kaakao, suolaiset ja makeat leivonnaiset ja kuuluisat Delin korvapuustit!

Kirjastossa on käytössä vain korttimaksu. Myös Månsas Delin asiakkaiden toivotaan suosivan korttimaksua.

Maunula-talon siivousta lisätään. Seuraamme kävijämääriä, jos tilassa on hetkellisesti runsaasti ihmisiä, suljemme talon tai osan siitä tilapäisesti. Teemme Maunula-talosta asiakkaillemme ja henkilökunnallemme turvallisen huolehtimalla tilojemme siisteydestä, kävijämäärästä, turvaväleistä, käsienpesupisteiden ja käsidesin saatavuudesta.

Pidetään yhdessä huolta, että Maunula-talossa käyminen on kaikille turvallista ja mukavaa!

Jaa Facebookissa tai Twitterissä