Laulun sävelin Helsinki-päivänä 12.6.

Anne Pietarinen Uutiset

Olimme kutsumassa Helsinki-päivänä alueen senioreita laulamaan ja nauttimaan kahvit yhdessä Maunula-taloon. Poikkeustila muutti suunnitelmat. Helsinki-päivän yhteinen lauluhetki toteutui senioreiden luona.  

Mari Kätkä laulatti Kustaankartanon seniorikeskuksen ja Kannelmäen palvelutalon asukkaita palvelukeskusten sisäpihoilla. Laulu alkoi Kustaankartanon seniorikeskuksen laululavalla klo 11 ja jatkui iltapäivällä Kannelmäen palvelutalon pihalla. Asukkaat osallistuivat lauluun parvekkeeltaan käsin tai sisäpihan puutarhassa, turvavälit huomioiden. Jotta emme altistaisi riskiryhmiä koronavirukselle, tilaisuus oli suljettu ja vain palvelukeskusten asukkaille tarkoitettu.

Seniorikeskusten asukkaita laulattanut Mari Kätkä on musiikin monitoiminainen, esiintyvä taiteilija ja kouluttaja, joka on yhtä kotonaan tuhatpäisen yleisön laulattajana ja kouluttajana kuin solistina intiimissä kamarikonsertissa. Tai puutarhassa. Kätkä on laulattanut yleisöä Kanneltalon Maksuton maanantai -tapahtumissa jo vuosia.

Yhteislaulun tarjosivat Helsingin kaupungin Maunula-talo ja Kanneltalo.

Mari Kätkän Youtube-kanavalta löydät kesäisiä lauluja yhteisiin lauluhetkiin.