Hikinen peliheinäkuu Metsäpurosalissa

Maria Junno Kirjasto, Nuoret, Nuorisoasiainkeskus, pelaaminen, Tapahtumat, Uutiset

Tykkäätkö pelaamisesta? Entä lautapeleistä ja hyvästä seurasta? Vai kaipaatko kenties muuten vaan tekemistä heinäkuun arkeen?

Osallistu nuorisopalveluiden ja kirjaston järjestämään peliheinäkuuhun 2020 Maunulatalon metsäpurosalissa!

Hikinen peliheinäkuu starttaa torstaina 2.7. klo 13. Pelaaminen on mahdollista arkisin klo. 13-20 koko heinäkuun ajan.

Luvassa on sekä lauta- että konsolipelien pelailua. Konepaikkoja ei voi varata, joten pääset mukaan vain ilmestymällä paikalle! Kuukauden aikana on myös luvassa turnauksia, joten myös kilpailuhenkisemmät pääsevät haastamaan toisensa.

Kaiken ikäiset ovat tervetulleita mukaan!

Osallistu Helmet-pelihaasteeseen

Tehtävänä pelihaasteessa on pelata vuoden 2020 aikana 24 eri peliä, jotka saat valita vapaasti haastelistan kriteerien pohjalta.

Vaikka haasteen nimi on Helmet-pelihaaste Helmet-kirjastojen mukaan, kuka tahansa peliharrastaja voi ottaa siihen osaa ja on tervetullut mukaan pelihaasteen Facebook-ryhmään keskustelemaan peleistä ja pelaamisesta.

Månsas Delistä jäätelöä ja lounasta

Maunula-talon kahvila Månsas Deli on auki koko heinäkuun maanantaista torstaihin klo 10-17 ja perjantaisin klo 10-16. Delin herkullista keittolounasta tarjoillaan arkisin klo 11-13.

Delistä saa myös herkullisia jäätelöitä hikisen peliheinäkuun viilennykseksi. Kokeile vaikka mustikkachiasiementä tai veriappelsiinisorbettia.

Hikisen peliheinäkuun toteuttavat Maunulan nuorisotalo ja kirjasto.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä