Hymyileviä puhekuplia Maunula-talon edessä, grafiikka.

Maunula-talon tapahtumaehdotusten möyhennys työpajoissa siirtyy perjantaille 18.9.

Maria Junno Kirjasto, Kulttuuritalo, Maunula, Maunula-talo, Neuvottelukunta, Nuoret, Osallistuva budjetointi, Tapahtumat, Vaikuttaminen

Maunula-talon neuvottelukunta päätti keskiviikon 26.8. kokouksessaan siirtää sunnuntaille 6.9. suunnitellun Avoin Foorumi -tapahtuman ensi vuoden syksyyn. Pyrimme varmistamaan Maunula-talon kävijöiden turvallisuuden kaikissa tilanteissa ja toteutamme tapahtumat koronatilanteesta huolimatta turvallisesti, viranomaisohjeistuksia noudattaen.  

Tänä syksynä Maunula-talon ideahaussa kertyneitä tapahtuma- ja kehitysideoita möyhennetään ja työstetään Maunula-talo 2021 -työpajassa. Työpaja järjestetään Metsäpurosalissa 18. syyskuuta klo 15 ja 18 välisenä aikana. Osallistumalla varmistat, että löydät Maunula-talon tapahtumakalenterista mieluisaa ajanvietettä myös ensi vuonna. Tapahtumaehdotuksia pääset kommentoimaan myöhemmin myös somessa. 

Toivotamme työpajaan tervetulleeksi kaikki Maunula-talon toiminnasta kiinnostuneet. Työpajaan otetaan väljyyden mahdollistamiseksi 15 osallistujaa kerrallaan ja paikan päälle voi saapua vapaavalintaisena ajankohtana. Täydennämme ryhmiä uusilla ideanikkareilla sitä mukaa kun paikkoja vapautuu. Nuorten tapahtumaehdotuksia keräämme vielä lisää samana iltana järjestettävässä Yönuta-tapahtumassa klo 19 alkaen.  

Lauantaina 19. syyskuuta klo 10 alkaen teemme Syksyisen perheretken Maunulanpurolle tuttujen muumihahmojen johdattamana. Avoimeen foorumiin suunniteltu lasten tilaisuus järjestetään erillisenä työpajana sunnuntaina 20. syyskuuta klo 12–16. Luvassa on Maunula-talon sunnuntaiset syyssiivoushulinat -työpaja, jossa Hupsansaa ry kutsuu lapsiosallistujat sukeltamaan naurun, värien ja jättipesulan ihmeelliseen maailmaan. Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Toivomme, että koronatilanne on ensi syksynä jo helpottanut ja voimme avata syyskauden 2021 rennoissa merkeissä brunssin, musiikin ja ideoiden möyhennyksen äärellä. 

Lue lisää Maunula-talo 2021 -työpajasta täältä, Syksyisestä perheretkestä täällä ja Hupsansaa ry:n Maunula-talon syyssiivous hulinat -työpajasta täältä

Jaa Facebookissa tai Twitterissä