Tanssia ja seikkailuja – Maunula-talon syyslomaohjelmaa

Maria Junno Nuoret, Tapahtumat

Syysloma lähtee käyntiin Maunula-talon tanssipäivässä lauantaina 10.10., jolloin ohjelmassa on muskareita ja avoin DJ-työpaja nuorille. Maunulan nuorisotalo järjestää seikkailuteemaisia syysloma-aktiviteetteja ma–pe 12.–16.10.

Maunula-talon tanssipäivä alkaa muskareilla. Klo 10.15–11 järjestetään kevytsarjan muskari 10kk–6v-lapsille perheineen ja klo 11.15–11.45 höyhensarjan muskari perheen pienimmille, 2–9-kuukautisille. Kummassakin muskarissa opettajana toimii Tuuli Paasolainen ja pianistina Sergei Sokolov. Varmistaaksesi paikkasi muskarissa, ilmoittaudu Maunula-talon tuotantoassistentille: virpi.vedenkannas@hel.fi.

Klo 14–17 järjestettävässä avoimessa nuorten työpajassa perehdytään DJ-työn saloihin. Työpaja järjestetään yhdessä DJ Academy Helsingin kanssa. Kaikki tanssipäivän ohjelma on maksutonta. Koronavirustilanteesta johtuen tanssipäivän raskassarja, disko klo 17–20 on jouduttu perumaan.

Maunulan nutalla vietetään seikkailupainotteista syyslomaa ma–pe 12.–16.10. Maanantaina tehdään päivävaellus Sipoonkorven Storträskiin, tiistaina pelataan frisbeegolfia, keskiviikkona pompitaan Rush-trampoliinipuistossa, torstaina retkeillään Vuosaaressa ja perjantaina kiipeillään Korkee-köysiseikkailupuistossa Mustikkamaalla.

Kaikki retket ovat maksuttomia ja ne alkavat ja päättyvät nutalle. Aktiviteetteihin on rajattu määrä paikkoja, ennakkoilmoittaudu viimeistään perjantaina 9.10. Esalle esa.suominen@hel.fi. Lue lisää nutan ohjelmasta Facebook-tapahtumasta.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä