Maunula-talon tiedetapahtuma lähestyy – lähetä ennakkokysymyksesi tieteilijävieraille!

Virpi Vedenkannas Tapahtumat, Vaikuttaminen

Maunula-talon kolmipäiväinen tiedetapahtuma 12.−14.11.2020 lähestyy kovaa vauhtia ja pian talo täyttyy tiedepuheesta, musiikista ja taiteesta. Torstaina 12.11. klo 18 Kirsi Lehto luennoi meille astrobiologiasta ja perjantaina 13.11. klo 18 kuulemme Syksy Räsäsen luennon kosmologiasta. Molemmat luennot striimataan Maunula-talon Facebook-sivulle.

Kosmologia ja astrobiologia ovat tieteenaloja, jotka haastavat kysymään ja kyseenalaistamaan. Tuleeko sinun mieleesi jokin asia, jota olet pohtinut jo pidempään? Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia! Lähetä kysymyksesi tällä lomakkeella niin me toimitamme ne asiantuntijoille. Kysymykset esitetään luennon loppupuolella osana yleisökeskustelua.

Luentopäivinä saamme nauttia myös LOVI-ambientin musiikista sekä Flowers of Life -taidelavastusryhmän vaikuttavasta, pimeässä hohtavasta taiteesta. Tapahtuma huipentuu lauantaina 14.11. Maunula-talon tiedepäivään. Ohjelmassa on Pop-up Heurekan ”Sähköä ilmassa” -esityksiä sekä työpajoja lapsille ja nuorille.

Kuva: Juho Parikka, Flowers of Life

Jaa Facebookissa tai Twitterissä