Maunula-talon sisäänkäynti.

Viikonlopun Kirjahyllyelämä ja Maunula Stand up -tapahtumat toteutuvat suunnitellusti

Virpi Vedenkannas Uutiset

Maanantaista 23.11. alkaen sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä pääkaupunkiseudulla tulee rajoittaa 20 henkeen kolmeksi viikoksi. Päätöksen asiassa tekee Etelä-Suomen aluehallintovirasto.

Maunula-talo pyrkii takaamaan asiakkailleen mahdollisimman turvallisen kulttuurielämyksen myös siirtymävaiheessa. Koronatilanteen takia Kirjahyllyelämä-esityksessä perjantaina 20.11. klo 19 huolehditaan tehostetusti hygieniasta ja osallistujamäärä rajataan pieneksi turvavälien toteuttamiseksi. Maunula Stand up -tapahtumassa lauantaina 21.11 klo 18 yleisökoko on rajattu 50 henkeen ja tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla on koronaan viittaavia oireita, jää kotiisi. Voit seurata esityksiä myös kotisohvaltasi.

Kirjahyllyelämä 20.11. klo 19 Facebook Live -lähetyksen löydät täältä.
Maunula Stand up 21.11. klo 18 Facebook Live -lähetyksen löydät täältä.

Jaa Facebookissa tai Twitterissä