Maunula-kanava perustettiin YouTubeen ilahduttamaan alueen asukkaita

Virpi Vedenkannas Maunula, Uutiset

Maunulan tapahtumia ja uutisia pääsee tästä viikosta alkaen seuraamaan myös YouTubesta. Upouusi Maunula-kanava esittelee Maunulan ja lähiseudun elämää, arkea ja tapahtumia – myös livenä. Kanavaa ylläpitävät Maunula-talo ja Maunula-seura.

Maunula-kanavan ensimmäinen suora lähetys on torstaina 26.11. klo 18 järjestettävä Avoin Foorumi, jossa keskustellaan Maunula-talon kehittämisestä, tulevista tapahtumista ja siitä, ketkä asukasedustajat liittyvät neuvottelukuntaan vuonna 2021. Liity studioyleisöön kotisohvaltasi käsin ja osallistu yhteiseen keskusteluun kommentoimalla. Pääset seuraamaan torstain suoraa lähetystä tästä linkistä.

Maunula-kanavan ylläpitäjät ottavat mielellään vastaan kanavan sisältöön liittyviä ehdotuksia. Lähetä viestisi sähköpostitse osoitteeseen: maunulakanava@gmail.com.

Tilaa Maunula-kanava YouTubesta!

Jaa Facebookissa tai Twitterissä