Maunula-talon neuvottelukunta täydentyy kolmella uudella asukasedustajalla

Virpi Vedenkannas Asukkaat, Maunula-talo, Neuvottelukunta, Uutiset

Maunula-talon neuvottelukunnan vuoden 2021 asukasedustajat julkistettiin avoimessa foorumissa torstaina 26. marraskuuta. Suurin osa asukasedustajista on toiminut neuvottelukunnassa jo aiemmin, mutta ensi vuonna mukaan liittyy myös kolme aivan uutta kasvoa. Tervetuloa mukaan Terhi Ainiala, Mikko Heikkonen ja Annikki Kilgast!

Terhi Ainiala.

Terhi Ainiala asuu Länsi-Pakilassa ja toimii nimistöntutkijana Helsingin yliopistossa. Terhi käy usein teatterissa ja muissakin kulttuuririennoissa ja arvostaa lähiluontoa ja –kulttuuria. Hän on innostunut paikallisuudesta ja yhteisöllisyyden kehittämisestä. Kuva Ilmari Fabritius.

Mikko Heikkonen toimii erityisopettajana, soittaa bändeissä ja julkaisee levyjä omalla levymerkillään. Mikko on vaikuttanut Maunula-talon toimintaan Pohjoisen klubin kautta ja järjestänyt talossa jo 10 tapahtumaa. Hän on kiinnostunut ruohonjuuritason toiminnasta ja paikallisten aktiivisuudesta. Maunulassa Mikko on asunut perheineen jo kymmenen vuoden ajan.

Annikki Kilgast on asunut Maunulassa 1980-luvun lopusta lähtien ja valmistunut Helsingin yliopistosta, jossa hän opiskeli teatterin- ja taiteentutkimusta ja viestintää. Nykyisin hän toimii freelancerina ja tekee taittoja, kuvituksia ja ulkoasun suunnittelua. Neuvottelukunnassa Annikki pyrkii edistämään luonnon ja taiteen asiaa, jotta ne tulisivat läheisiksi mahdollisimman monille.

Neuvottelukunnassa päätetään talon yhteisistä linjauksista ja suunnitellaan talon toimintaa ja sen toteuttamista. Maunula-talon neuvottelukuntaan kuuluu kirjaston, nuorisopalveluiden, kulttuurin ja työväenopiston esihenkilöt, vähintään yksi työntekijä kustakin palvelusta ja yhdeksän asukasedustajaa.

MAUNULA-TALON NEUVOTTELUKUNTA 2021

Työväenopisto
Sirkku Ikonen, koulutuspäällikkö
Emmi Komlosi, suunnittelijaopettaja

Kulttuuripalvelut
Ia Pellinen, johtaja
Maria Junno, kulttuurituottaja

Nuorisopalvelut
Antti Sarpo, toiminnanjohtaja
Rita Tuohimaa, kulttuurisen nuorisotyön ohjaaja

Kirjasto
Markus Palokas, kirjaston johtaja, vs
Lauri Seutu, kirjastonhoitaja
Johanna Laaksonen, erikoiskirjastovirkailija

Vuoden 2021 asukasedustajat
Terhi Ainiala
Jari Halenius
Jari Heikkinen
Mikko Heikkonen
Essi Helin
Tuire Häkkinen
Riitta Kaukonen
Annikki Kilgast
Hanna Temmes

Jaa Facebookissa tai Twitterissä