Maunula-talo ja vaaleanpunainen taivas, grafiikka.

Maunula-talon malli päivitetään

Maria Junno Kulttuuritalo, Maunula-talo, Neuvottelukunta, Suunnittelu, Uutiset

Maunula-talon toimintamalli luo perustan Maunula-talon osallistavalle toiminnalle ja neuvottelukunnan työlle. Voimassa oleva Maunula-talon toimintamalli on hyväksytty elokuussa 2016. Toimintamalli kaipaa päivitystä muun muassa siksi, että vuoden 2020 alusta kulttuuripalvelut tuli virallisesti mukaan talon toimintaan kirjaston, nuorisopalveluiden, työväenopiston sekä asukkaiden rinnalle. Maunula-talon toimintaa luotsaavaan neuvottelukuntaan kuuluvat kirjaston, nuorisopalveluiden, kulttuurin ja työväenopiston esihenkilöt, vähintään yksi työntekijä kustakin palvelusta sekä joukko avoimessa foorumissa valittuja asukasedustajia.

Tutustu alkuperäiseen malliin, sekä ehdotukseen Maunula-talon päivitettyksi malliksi:
Maunula-talon toimintamalli, alkuperäinen (pdf)
Maunula-talon päivitetty toimintamalli 2021 (pdf).

Esittelimme Maunula-talon uuden päivitetyn mallin marraskuun 2020 avoimessa foorumissa. Asukkaiden pyynnöstä päivitetyn mallin käsittely siirrettiin kevään 2021 avoimeen foorumiin, jossa se joko hyväksytään, hyväksytään muutoksin tai hylätään.

Keräämme päivitettävää mallia koskevia kommentteja ja ehdotuksia. Kerrothan meille mielipiteesi! Palautelomakkeeseen pääset täältä.

Kuva: Virpi Vedenkannas

Jaa Facebookissa tai Twitterissä