Naiset esittelevät värikkäitä lumitaideteoksia.

Talviloma on täällä – osallistu talvisiin aktiviteetteihin!

Virpi Vedenkannas Uutiset

Helsingissä on pitkästä aikaa lunta ja talvilomalla on kiva viettää aikaa ulkona. Jos etsit tekemistä talvisiin päiviin, tutustu Unelmalumitehtaan taidetyöpajaan ja nuorten kaupunkisuunnistukseen!

Unelmalumitehdas

Huom. Tapahtuma on päättynyt. Unelmalumitehtaan yllätyspusseja oli rajallinen määrä ja viimeiset niistä jaettiin torstaina 25. helmikuuta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kaipaatko vaihtelua lumileikkeihin? Saisiko olla lautasellinen kimaltavia lumikinoksia, värikäs taikalumitunturi tai leijailevaa lumihattaraa? Talvilomalla kutsumme Maunulan lapsiperheet taiteilemaan unelmalunta ja loihtimaan värejä ja kimallusta valkeuden keskelle. Voit noutaa omat maksuttomat lumimaalaustarvikkeesi yllätyspussissa Maunulan kirjastosta ja luoda oman lumitaideteoksesi vaikkapa omalle kotipihallesi. Julkaise kuva omasta unelmalumiteoksestasi Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #unelmalumitehdas

Katso unelmalumitehtaan ohjevideo Maunula-kanavalta ja lue lisää tapahtumasta täältä. Unelmalumitehtaan etätyöpaja sopii kaikenikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Vertsua etsimässä -kaupunkisuunnistus
Yksi Maunulan vertaisohjaajista eli vertsuista on kadonnut! Auttaisitko sinä häntä löytämään tien takaisin Maunula-talolle? ”Vertsua etsimässä” on yhdistelmä mobiilipeliä ja kaupunkisuunnistusta, joten tarvitset mukaan hyvät ulkoiluvarusteet sekä älypuhelimen. Kolme lähtöä keskiviikkona 24.2. ja torstaina 25.2. Lue pelistä lisää täältä ja ilmoittaudu osallistujaksi ennakkoon!

Muuta ohjelmaa?
Olemme koonneet kattavan paketin ajanvietettä ja vinkkejä kaikenikäisille lomalaisille. Nauti ulkoilusta tai osallistu kätevästi, vaikka kotisohvalta! Tutustu talviloman ohjelmaan täällä.

Kuva: Hupsansaa ry

Jaa Facebookissa tai Twitterissä