Tule mukaan Maunula-talon kevään avoimeen foorumiin etäyhteyksillä

Vimpa Viestijä Uutiset

Maunula-talon kevään 2021 avoin foorumi järjestetään etäyhteyksin tiistaina 18.5.2021 klo 18.00 Teams-keskusteluna. Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisia alustuksia Maunulasta ja keskustelemaan Maunula-talon toiminnasta!

Entäs nyt Maunula? -näytelmä saa ensi-iltansa 1.10.2021 Metsäpurosalissa. Avoimessa foorumissa kuulet ensimmäisten joukossa, mistä näytelmässä on kyse ja millaisista aineksista se syntyy. Maunula-seuran tuottamat Kotikaupunkipolut avaavat puolestaan uudenlaisia näkökulmia tutussa maastossa kulkemiseen. Miten hyvin sinä tunnet oman kaupunginosasi?

Kevään avoimessa foorumissa on perinteiseen tapaan mahdollisuus kehittää talon toimintaa yhdessä talon työntekijöiden kanssa. Mikä toimii jo nyt hyvin? Entä mitä talosta vielä puuttuu? Keräämme etukäteen kehitysideoita ja palautteita avoimessa foorumissa käsiteltäviksi. Jätä mielipiteesi etukäteen verkkolomakkeella, tai tuo ne mukanasi tapahtumaan.

Tutustu Maunula-talon päivitettyyn toimintamalliin ja kerro meille, jos löydät siitä puutteita tai korjattavaa. Otamme vastaan päivitettyä mallia koskevia kommentteja.

Jätä palautteesi toimintamallista täällä.

Osallistu keskusteluun Teams-ohjelmalla

Osallistuaksesi keskusteluun tarvitset toimivan internetyhteyden, tietokoneen tai puhelimen, jossa on toimiva mikrofoni sekä kamera. Käymme keskustelua Teamsissa ja käytämme anonyymiin ideointiin sähköisiä alustoja.

Liity keskusteluun täällä.

Tallenne keskustelusta julkaistaan Maunula-kanavalla Youtubessa.

Lisätietoja: Maria Junno, kulttuurituottaja, Maunula-talo, maria.junno(at)hel.fi, 040 5086022

Jaa Facebookissa tai Twitterissä