Maunula-puistosta Maunula-talon ja maunulalaisten yhteinen piha!

Veli-Matti Hurtig Asukkaat, Maunula, Pihasuunnittelu, Suunnittelu, Työntekijät, Uutiset

Viime viikolla, 23.3. klo 18, Maunula-talon pihasta kiinnostuneet ihmiset kokoontuivat Metsäpurosaliin pohtimaan vielä työmaalta näyttävän Maunula-puiston nykyisyyttä ja etenkin tulevaa. Alustuksena ajatuksille toimi Maisema-arkkitehti Katja Orraisen esitys tulevan puiston suunnitelmista. Suunnitelmat herättivät keskustelua, vaikkakaan suunnitelmiin ei enää päästy vaikuttamaan. Valmistuttuaan elokuussa 2017 puisto tulee pitämään sisällään mm. omenapuulehdon, istutuksia, esiintymisareenan ja pienen koripallokentän.

Alustuksen jälkeen työstettiin ryhmissä ehdotuksia ja ajatuksia puiston toiminnoille lyhyellä ja vähän pidemmälläkin aikavälillä. Oheisen linkin takaa voit käydä tutustumassa ideoihin ja äänestää omasta mielestäsi parhaat ehdotukset. Eniten huomiota saaneet ehdotukset pääsevät jatkotyöstettäväksi.

Seuraavan kerran puiston toimintaa suunnitellaan pääsiäisen jälkeen 19.4. Maunula-talossa klo 18-20.

Maunula-talon tulevan pihan ja puistoalueen piirustukset

Jaa Facebookissa tai Twitterissä