Keltavahvero, jolla on silmät ja suu.

Maunula-talon Taideneuvolat kutsuvat lapset ja vanhemmat taiteen pariin!

Virpi Vedenkannas Uutiset

Maunula-talon Taideneuvolat käynnistyvät lokakuussa ja nyt on aika ilmoittautua mukaan! Taideneuvoloissa taiteesta tulee lapsen ja aikuisen yhteinen kokemus, jota lähestytään yhdessä tekemällä. Toiminta on suunnattu 3–5-vuotiaille ja se on maksutonta ja suomenkielistä.

Ilmoittaudu ennakkoon yhdelle tai useammalle kerralle: Eija Törmänen, eija.tormanen@hel.fi.

Solmunen ja karvakieli / 11.10. klo 10–11.30
Sieniä! Sienestysaika ei ole vielä ohi. Taideneuvolassa tutustumme eriskummallisin sieniin ja ideoimme  omia, muille vielä täysin tuntemattomia sienilajeja. Helpon digitaalisen animaatio-ohjelman avulla maalaamme Metsäpurosaliin  sähköisen sienimetsän.

Käärmedisco / 25.10. klo 10–11.30
Tiesitkö että käärmeet haistelevat kielellään?  Taideneuvolan Käärmediscossa pääset tekemään käärmediscon lavasteita digitaalisen maalausohjelman avulla ja liikkumaan käärmeen lailla. Oletko kobra, kyy vai kenties joku aivan uusi käärmelaji?

Tutustu piirtäen / 8.11. klo 10–11.30
Miltä tuntuisi tarkastella toisen kasvonpiirteitä tai istua toiselle mallina? Taideneuvolassa tutkimme kasvoja oman parin kanssa helpon digitaalisen piirrosohjelman avulla.

Huhuilua ja pillittelyä / 15.11. klo 10–11.30
Kautta aikojen eläimiä on houkuteltu paikalle matkimalla niiden ääniä. Taideneuvolassa pääset erilaisten soittimien avulla houkuttelemaan paikalle mitä kummallisempia otuksia ympäri maailmaa. Teemme löydöksistä pienen digitaalisen animaation.

Ryhmäkoko: 6 vanhempi-lapsi -paria (yht. 12 hlö)

Taideneuvoloiden taidekasvatuskonsepti on kehitetty Annantalolla ja se on toiminut menestyksekkäästi jo vuodesta 2010. Maunula-talon Taideneuvoissa opettajana toimii kuvataiteilija Elina Rantasuo.

Kuva: Elina Rantasuo

Jaa Facebookissa tai Twitterissä