Piirros Maunula-talosta vaaleanpunaisen taivaan alla.

Tule kehittämään Maunula-talon toimintaa Avoimeen foorumiin!

Virpi Vedenkannas Uutiset

Osallistuvan Maunula-talon kehittäminen on jatkuva prosessi, jota pysähdymme tarkastelemaan Avoimissa foorumeissa kahdesti vuodessa. Syksyn Avoin foorumi koittaa torstaina 18. päivä klo 18 alkaen ja kutsumme kaikki alueen asukkaat mukaan! Asukkaiden ja henkilöstön yhteisessä kokouksessa käsittelemme palautteet ja Maunula-talon toimintaan liittyvät kehitysehdotukset avoimesti keskustellen.

Syksyn Avoimessa foorumissa valitaan myös asukasedustajat vuoden 2022 neuvottelukuntaan. Neuvottelukunnassa päätetään talon yhteisistä linjauksista ja suunnitellaan talon toimintaa ja sen toteuttamista. Käytännön työ tapahtuu neuvottelukunnan eri työryhmissä, joita ovat johtotiimi, tapahtuma- ja viestintäryhmä ja osallisuusryhmä.

Asukasedustajan tehtävästä kiinnostuneet ehtivät vielä asettua ehdokkaiksi ottamalla yhteyttä Ida Backeriin, ida.backer@hel.fi, p. 09 310 80406. Lähetä viestisi otsikolla ”Asukasedustaja”. Lisätietoja neuvottelukunnan tehtävistä löytyy myös verkkosivuiltamme.

Koska pandemiatilanne on muuttunut nopeasti, tarjoamme mahdollisuutta osallistua Avoimeen foorumiin myös Teams-kokouksen kautta! Jos haluat osallistua foorumiin etänä, laita sähköpostia Maunula-talon tuottajalle elina.tervonen@hel.fi.

OHJELMA
Avoin foorumi 18.11.2021 klo 18–19.30

Kokouksen avaus
Vuoden 2021 toiminnan läpikäynti
Muutokset talon henkilökunnassa
Vuoden 2022 tapahtumat
Uusien asukasedustajien valinta neuvottelukuntaan

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Kuva: Virpi Vedenkannas

Jaa Facebookissa tai Twitterissä