Månsembly 1.0

Veli-Matti Hurtig Maunula, Nuoret, pelaaminen, Uutiset

Maunula-talo muuttuu digitaalisen pelaamisen keskukseksi 9.6.–11.6.! Silloin talossa järjestetään sen historian ensimmäiset lanit, Månsembly! Månsembly on ilmainen tapahtuma, joka on pääsääntöisesti tarkoitettu nuorisolle. Nuoret valtaavat koko Maunula-talon ja muuttavat sen pelaamisen riemujuhlaksi yhdeksi kesäiseksi viikonlopuksi.

 

Månsembly alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina aamupäivällä. Lauantaina tapahtumaan on avoimet ovet, jolloin myös esimerkiksi vanhemmat tai muuten vain digitaalisesta kulttuurista kiinnostuneet ihmiset voivat tulla tutustumaan lanittamiseen! Paikalla on koko tapahtuman ajan asiansa osaavia nuoriso-ohjaajia, jotka vastaavat tapahtuman järjestämisestä.

 

Månsembly on ilmainen osallistujille, mutta oma tietokone on oltava mukana.

 

Julkaisemme kevään aikana lisää infoa tapahtumasta. Tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä, lisätietoja antaa Aziz Bahlaouane, Aziz.Bahlaouane@hel.fi. Teknisestä toteutuksesta vastaa Tommi Ripatti, jonka saa kiinni osoitteesta Tommi.Ripatti@hel.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on avattu ja se tapahtuu tämän linkin kautta: https://goo.gl/forms/WVZ5aqGXZsDWxB4i2

Jaa Facebookissa tai Twitterissä