Månsembly 1.0

Nelly Tarna Månsas, Nyheter

Månsasgården förvandlas till ett centrum för digitala spel 9.6. – 11.6.2017. Då ordnas Månsasgårdens historias första LAN-party, Månsembly! Månsembly är ett avgiftsfritt tillfälle, som i första hand är menat för ungdomar. Då tar ungdomarna över hela Månsasgården och förvandlar den till ett spelfyllt kalas för ett somrigt veckoslut.

Månsembly börjar på fredag kväll och slutar på söndag förmiddag. På lördagen på dagen har tillfället öppna dörrar och då kan t.ex. föräldrar eller människor som annars bara är intresserade av digital kultur komma och bekanta sig med LAN-partyt. Under tillfället finns det hela tiden sakkunniga ungdomsledare på plats, vilka svarar för tillfällets organisering.

Månsembly är gratis för alla deltagare, men deltagarna bör ha en egen dator med sig.

Vi publicerar mer information om tillfället under våren. Ifall du har frågor om spelen och spelandet, ta då kontakt med Aziz Bahlaouane, aziz.bahlaouane(at)hel.fi. Ifall du har frågor om själva tillfället, kan du ta kontakt med Tommi Ripatti, tommi.ripatti(at)hel.fi. De svarar på dina frågor på finska eller engelska.

Anmälningen till tillfället har öppnats och du kan anmäla dig här (på finska): https://goo.gl/forms/WVZ5aqGXZsDWxB4i2